2 zsírégetőnek hitt gyakorlat, amivel soha sem fogsz lefogyni

A személyi edző elmondja

Kremer Kaposi Pétert kérdeztük a túlértékelt gyakorlatokról.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A sikeres fogyás záloga egy jól összeállított étrend, valamint a rendszeres edzés. Ez utóbbi esetében is fontos azonban, hogy kellő tudatossággal végezd a gyakorlatokat.

Kremer Kaposi Péter személyi edzőt kérdeztük arról, hogy melyek azok a gyakorlatok, amiktől nem érdemes várnod a fogyást.

Két gyakorlat, amitől nem fogysz le

Hasprés, felülés és minden egyéb hasizomgyakorlat

- Senki nem fog lefogyni az orrvérzésig végzett felülésektől és egyéb hasizomgyakorlatoktól. Ahogyan az autó motorháztetője sem olvad el, ha jár alatta a motor, úgy a testeden lévő zsírfelesleg leadásának sincs semmi köze az alatta lévő izomzathoz. Felejtsd el örökre azt a tévhitet, hogy valaha is lefogyhatsz pusztán hasizomgyakorlatokkal - avat be Kremer Kaposi Péter.

A hasizomgyakorlatok segítenek, ha közben odafigyelsz az étrendedre, ám önmagukban csak erősítik az izmokat, miközben az azok felett lévő zsírréteg vastagsága nem változik. Így pedig a végeredmény akár vastagabb derék is lehet.

Combközelítő és távolító gépek

- Nem karcsúsít, nem lesz vékonyabb a combod tőle, teljesen hiábavaló fél órán keresztül lebegtetni a lábakat. Naponta látom, hogy a hölgyek előszeretettel foglalják be ezeket a gépeket a fitneszteremben, majd több száz ismétlésen keresztül himbálják a végtagjaikat abban a hitben, hogy ettől majd vékonyabb lesz a combjuk. Nem lesz - világosít fel Kremer Kaposi Péter.

Ez a fogyás záloga!

A tökéletesen összerakott, a testzsírcsökkentést fókuszba állító étrend az egyetlen járható, fogyáshoz vezető út. Ehhez természetesen kellő tudatossággal kell társítani a megfelelő minőségű es mennyiségű testmozgást. Helyi zsírégetés tehát nem létezik, adott testrésztől fogyás nincs. A zsírleszívást kivéve.

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!


Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

Promóció

Fontos a kellő rostbevitel, ami elegendő mennyiségű folyadékfogyasztás mellett segíti az anyagcsere-folyamatokat. Emellett lényeges, hogy a félkész, adalékanyagokban gazdag táplálékokat kiiktasd az étrendedből, valamint az egyszerű szénhidrátokat - fehérlisztet, finomított cukrokat - is hanyagolnod kell - de mindez csak az alap. A mozgásformák közül érdemes az olyan kardió jellegűeket választani, mint a futás, kerékpározás, de korábbi cikkünkből meríthetsz még ötleteket.

Ezt is szeretjük