8 gyakorlat kezdőknek, ami szépen beindítja a fogyást: az egész testet átalakítják, és bárki végezheti
Ezek a gyakorlatok otthon is elvégezhetők, az eredményük pedig igazán látványos.

gyakorlatok-kezdőknek1
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az fogyókúrába, életmódváltásba belekezdeni soha nem egyszerű, de igazán megéri, hiszen nemcsak a pluszkilóktól lehet megszabadulni, hanem a testi és lelki egészségnek is jót tehet a kiegyensúlyozottabb életvitel.

A diéta egyik alapja a helyes étkezés, azonban a mozgásról sem szabad elfeledkezni. Sokan kissé nehezen veszik rá magukat erre, hiszen nagyobb túlsúllyal félnek edzőterembe menni vagy mások előtt sportolni, otthon pedig nem igazán tudják, milyen gyakorlatokat végezzenek.

Gyakorlatok kezdőknek, amik jól beindítják a fogyást

Számos olyan gyakorlat van, amik végezhetők akár otthon, akár edzőteremben, hiszen nem kellenek hozzájuk különösen professzionális eszközök, és azok is könnyen el tudják őket sajátítani, akik most kezdenek rendszeresen sportolni. Ezeket a gyakorlatokat érdemes egy héten legalább 2-3 alkalommal megismételni, a többi napon pedig ajánlott kiegészíteni kardió jellegű edzésekkel is, így az eredmény is hamar látható lesz.

Szakácskönyv egy kis extrával!

Mentes Anyu legújabb könyvét azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

Most AJÁNDÉK üvegpalack és vászontáska is jár a könyv mellé!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

Promóció

(Képek forrása: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük