Minimum 20 kiló felesleged van?
3 biztos fogyókúrás módszer
A kóros túlsúly elleni harcban nem biztos, hogy segít a szigorú diéta. De van még remény!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kipróbáltad az összes létező diétát és mozgásfajtát, mégsem tudsz szabadulni a fölös kilóktól? Ha már csak attól is röpülnek fel rád a zsírpárnák, ha csak ránézel egy szelet kenyérre, könnyen lehet, hogy más megoldás után kell nézned.

A kóros túlsúly ellen van úgy, hogy a hagyományos és természetes módszerek nem érnek semmit. Azonban az éhezésen túl is van ellenszer a makacs zsírpárnák és az egészségkárosító túlsúly ellen: ismerd meg ezeket a módszereket!

Mikor kóros a túlsúly?

A végső megoldásokat csak indokolt esetben lehet alkalmazni. Ha egyszerűen csak lusta vagy, és nem tudsz lemondani a finomságokról, akkor nem orvoshoz kell fordulni, hanem csak a hozzáállásodon kell változtatni. Kórosan túlsúlyos kategóriába akkor tartozol, ha testtömeg-indexed meghaladja a 40-et. Ellenkező esetben akár szigorú életmódváltással, rendszeres testmozgással és diétázással is elérheted az álomalakot, míg 40-es érték felett előfordulhat, hogy mindez nem elég egy egészséges testsúly eléréséhez. Ezekkel a természetes módszerekkel csak 20 kilót lehet lefaragni, úgyhogy, ha ennél jóval több fölösleg van rajtad, és többszöri, kitartó próbálkozás ellenére sem tudtad elérni, hogy lefelé mozduljon a mérleg nyelve, akkor érdemes drasztikusabb módszerekhez folyamodni, ugyanis a kóros túlsúlynak súlyos egészségügyi következményei is lehetnek.

Éhségűző tabletták

Ha a diétázás terén kudarcot vallottál, és a gyűlölt kilók győztek, ne vesd magad rögtön a kés alá. Első lépésként inkább a tablettás fogyasztószerekkel próbálkozz meg, azonban mielőtt bármelyiket alkalmazni kezdenéd, mindenképpen kérd ki szakember véleményét!

Az utóbbi időben elszaporodtak az interneten vásárolható, nem ritkán veszélyes anyagokat tartalmazó szerek, amelyeket mindenképpen jobb kerülnöd!

A megbízható, ellenőrzött minőségű tabletták között is több fajtából válogathatsz: vannak remek, természetes alapanyagokat tartalmazó kapszulák is, és akadnak kimondottan orvosi rendelvényre kiadható gyógyszerek.

A vényköteles termékek általában gyorsabb fogyáshoz vezetnek, azonban szedésük során mindenképpen fontos az állandó kontroll. Az egyik legismertebb ilyen tabletta a Reductil, amiből egy havi adag 10 ezer forint körül van, és az első néhány hét alatt kimondottan gyors fogyást eredményez. Ha azonban az első hónap végére nem alakítasz ki egy egészséges életmódot, és nem mozogsz legalább napi 20 percet, akkor hatásfoka csökken. Míg ugyanis az első időszakban a Reductil drasztikusan csökkenti az étvágyat, a későbbiekben ez a hatása fokozatosan gyengül, de ha a kezdeti étvágytalanságot kihasználva átállítod szervezeted a megfelelő, fogyókúrás életmódra, hetente egy kilótól a továbbiakban is elbúcsúzhatsz.

Ballon a gyomorban

A ballonos módszer akkor ajánlott, ha a cukorbetegség, a szív- és érrendszeri megbetegedések, illetve a mozgásszervi panaszok elkerüléséhez legalább 30 kilótól kell megszabadulnod. A műtét során egy sima felületű, színezett sóoldatot tartalmazó kis gömböt ültetnek a gyomrodba, ami borzalmasan hangzik, de nem jár semmilyen kellemetlenséggel.

Az idegen test jelenléte miatt az éhségérzet jelentősen csökken, miközben a ballon egyáltalán nem károsítja gyomrod nyálkahártyáját. A fogyasztó gömb fél évig marad beültetve, ezalatt kell úgy átalakítanod életmódodat, hogy kivétele után ne kússzanak rád vissza a ledolgozott zsírpárnák. Ha viselés közben az eszköz megsérülne, akkor a színezett sóoldat távozik a szervezetedből, figyelmeztetve a színessé váló vizelettel.

A ballont leeresztett állapotban teszik be, és így is távolítják el, úgyhogy a módszer megfelelő szakember keze alatt nem jár jelentősebb mellékhatásokkal. A beavatkozás ára azonban igen borsos, mivel a beavatkozást nem támogatja a TB, úgyhogy, ha ezt a módszert választod, az akár 400 ezer forintba is kerülhet.

Gyomorgyűrű

Ha több, mint 35 kilótól kell megszabadulnod, és semmilyen más módszerrel nem ment, de kitartásod töretlen, a gyomorgyűrű megoldást jelenthet a számodra. A szilikonból készült eszköz felhelyezéséhez csupán egy kis bemetszést elegendő ejteni a hason, úgyhogy nem kell hetekig lábadoznod a kórházban, mindössze pár nap után hazamehetsz. Ezt követően azonban fel kell készülnöd arra, hogy életed gyökeresen megváltozik, amikor ugyanis a gyomrot két részre osztják a gyűrűvel, a felső rész olyan kicsi lesz, hogy csupán pár falat fér bele. Ez azonban még nem minden, ugyanis a kezelés alatt szigorúan tilos alkoholt, szénsavas üdítőt és bármiféle édességet fogyasztanod.

De ha az egészséged forog kockán, és valóban minden vágyad a fölös kilóktól megszabadulni, minden lemondás megéri, ugyanis ezzel a módszerrel könnyen elérheted céljaidat. A fogyás mértékétől függően pedig idővel állítani lehet a gyűrű méretét, úgyhogy nem kell attól félned, hogy egész életedre diónyivá szűkül a gyomrod.

Mentesen főzni könnyű!

Mentes Anyu legújabb könyvében nem kevesebbre vállalkozott, mint hogy összeállítsa a mentes étkezések 50 legjobb receptjét. Korábbi könyveivel együtt, összesen 162 recepttel örvendezteti meg a különleges étrendet követő olvasóit.

A könyveket kedvezményes áron ide kattintva, kizárólag online lehet megvásárolni.

Promóció

A beavatkozás ára a ballonhoz hasonlóan 400 ezer forint lenne, azonban ezt a műtétet a TB is támogatja. Ennek feltétele azonban, hogy egészségügyi szempontból indokolt legyen a műtét, és ne a gyorsabb és könnyebb fogyás érdekében akard meggyűrűzni a gyomrod.

OLVASD EL EZT IS!

epres
  • villámdiéták
  • villámdiéta mintaétrend

Emésztésjavító, zsírapasztó diéta

no has ezdes
  • villámdiéták
  • villámdiéta mintaétrend

Tüntesd el az úszógumit 2 hét alatt!

Ezt is szeretjük