Isteni és laktató: nyolc diétás szendvics 300 kalória alatt

Gyors és könnyű szendvicsötleteket mutatunk, amik a fogyókúrába is tökéletesen beilleszthetők.

szendvics9
beauty and style
Top olvasott cikkek

A szendvics igazi aduásznak számít, hiszen gyorsan készen van, bármi kerülhet bele, és emellett laktató. A hozzávalók jó összeválogatásával pedig fogyókúra idején is bátran fogyaszthatók.

Ideje végleg leszámolni a rossz emlékekkel és az osztálykirándulásokra csomagolt párizsis zsemlékkel: egy szendvics is lehet változatos és finom, és a különböző felvágottakra is mutatunk egészségesebb alternatívákat.

A legfinomabb szendvicsek alacsony kalóriatartalommal

A lemondások nélküli, diétás étkezés egyik alapelve, hogy nem kell elhagyni a legfinomabb falatokat, elég az összetevőket alakbarát hozzávalókra cserélni. Ha például eddig fehér lisztből készült zsemléből vagy tortillalapból készítetted az uzsonnát vagy tízórait, válassz helyette teljes kiőrlésű termékeket. Zsíros felvágottak helyett érdemes sovány húsokkal vagy zsírszegény sonkával feldobni a szendvicset. Jó sok zöldséggel pedig azért ajánlott megpakolni, mert alacsony kalóriatartalma ellenére mégis laktató és tartalmas lesz.

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!


Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

Promóció

(Képek forrása: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük