8 laktató reggeli, ami gyorsítja a fogyást, stabilan tartja a vércukorszintet: tele vannak rosttal és fehérjével

Olyan finom, és hosszan laktató reggeliket lehet készíteni, amik még a vércukorszintet sem dobják meg.

GettyImages-905879308
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vétek kihagyni a reggelizést, hiszen sokak szerint az a nap egyik legfontosabb étkezése. Megfelelő, kiegyensúlyozott táplálkozással pedig egyenes út vezet a biztos fogyás felé.

A reggeli rohanásban gyakran azon kaphatja magát az ember, hogy csak egy kutyafuttában vásárolt pékárura jut ideje a teendők között, ami után 1-2 óra elteltével újból éhes lesz, de mint a farkas. 

Vércukorszint-stabilizáló reggelik

Nem csoda, hiszen az ilyen jellegű ételek javarészt gyorsan felszívódó szénhidrátból állnak, amik hirtelen megemelhetik a vércukorszintet. Ehhez hasonlóan gyors süllyedése pedig a fáradtságérzet mellett egyre növekvő éhséget okoz, amivel párhuzamosan a napi bevitt kalóriamennyiség is nő. Az állapot elkerülése érdekében érdemes inkább rostban gazdag, egészséges táplálékot választani reggeli gyanánt, amik sokáig eltelítenek - ehhez gyűjtöttünk össze egy kis ízelítőt.

(Képek forrása: Getty Images Hungary)

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!


Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

Promóció

Ezt is szeretjük