Túlsúlya miatt nem foglalkoztatták, ma sikeres modellként dolgozik: a 93 kilós Denise Bidot büszke alakjára

Denise Bidot 93 kilósan vált sikeres plus size modellé, pedig karrierje kezdetén folyamatosan elutasították túlsúlya miatt.

Denise
beauty and style
Top olvasott cikkek

A félig Puerto Ricó-i, félig kuvaiti származású Denise Bidot modellkarrierje 20 éves korában, 2006-ban indult be, amikor egy fotós felfedezte a nő szépségét. Előtte álmodni sem mert volna arról, hogy valaki meglátja a benne rejlő modellt.

Azelőtt színészként szeretett volna dolgozni, de állandó visszautasítást kapott telt alakja miatt. Túl alacsonynak, túl testesnek tartották, így végül egy pár évig sminkesként kereste a kenyerét.

Denise Bidot plus size modell

Nem csoda, hogy meglepte a felkérés, hiszen a 2000-es évek elején vajmi kevés eséllyel juthatott fotózásokra egy 165 centiméter magas, 93 kilós latin-amerikai nő. Így vált ő is azon úttörő modellek egyikévé, akik a testpozitivitást és az önszeretet hirdetik retusálatlan képeikkel. 2009-ben született meg kislánya, Jocelyn Adams, aki csak még teljesebbé tette életét, kis kihagyás után folytatta a modellkedést. Ő volt a világon az első Plus Size modell, aki a New York-i Fashion Weeken, azaz a nagyszabású, új divatirányzatokat bemutató divathéten kifutóra léphetett. Úgy vallja, hogy jókor volt jó helyen, amikor felfedezték tehetségét, karrierje azóta is csak felfelé szárnyal.

(Képek forrása: Getty Images Hungary)

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!


Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

Promóció

Ezt is szeretjük