50 kilót fogyott a 49 éves nő: előtte-utána képeken mutatta meg a változást
A 49 éves nőnek sikerült természetes módon lefogynia 50 kilót, az előtte-utána készült képeken szembetűnő a változás.

deborah
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Deborah Adams ötgyermekes édesanya alatt a mérleg már 130 kilót mutatott, amikor belevágott az életmódjának a megváltoztatásába. Összesen 50 kilót sikerült fogynia kitartásának köszönhetően.

A 49 éves nő komoly indok miatt alakította át étrendjét. Túlsúlya következtében terhessége alatt vérrög képződött a tüdejében, ami koraszüléshez vezetett. Miután világra hozta gyermekét, elmozdult a vérrög, élet és halál között lebegett a nő. 

Deborah Adams fogyástörténete

A kórház intenzív osztályán kezelték, és szerencsére túlélte a megpróbáltatást a többgyermekes édesanya, aki elhatározta, hogy megszabadul a pluszkilóktól az egészsége érdekében. Már korábban is kipróbálta az 1:1 diétaként is ismert Cambridge diétát, ami hasonlít a ketogén diétához, csak közben állandóan konzultálni kell egy dietetikus szakemberrel is. Alacsony kalória- és szénhidráttartalmú étrendet ír elő, olyan szigorú szabályok szerint épül fel, ami hosszú távon egészségügyi hátrányokkal is járhat, így nem szabad az előírtnál tovább követni. Mindenesetre a most már egészséges nőnek bevált a módszer, ismerd meg inspiráló történetét. 

(Képek forrása: Profimedia.)

Szakácskönyv egy kis extrával!

Mentes Anyu legújabb könyvét azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

Most AJÁNDÉK üvegpalack és vászontáska is jár a könyv mellé!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

Promóció

Ezt is szeretjük