70 kilót fogyott 2 év alatt a fiatal nő: egy természetes módszer segített neki
Nem kapott levegőt egy túrázás során, eldöntötte, hogy le kell fogynia.

danielle
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár Danielle Paterát mindig is zavarta a túlsúlya,  például nem szívesen szállt repülőre vagy ült le társaságban, mert attól tartott, beszorul a székbe, de sokáig nem változtatott az életmódján. A fogyókúrához a végső lökést egy családi túra adta meg a nőnek.

2017 májusában családjával a Kentucky-ba utazott túrázni. Ekkor 175 centiméteres magasságához közel 160 kilót nyomott, mégsem tartott a kiruccanástól, mert nem tudta, milyen komoly hatással van az állóképességére a túlsúlya.

Így született meg a döntés

Amint elkezdtek túrázni, azonnal érezte, hogy nehezebben szedi a levegőt, és amikor sziklás terepre értek, még nehezebb lett a dolga. 54 éves édesanyja is küszködött, de ő meg tudta mászni a sziklákat. Ehhez Danielle-nek majdnem egy órára volt szüksége. Ekkor döbbent rá, hogy változtatnia kell, ha még az édesanyja is jobb kondiban van, mint ő.

A 27 éves nő, amint hazaért, nekiállt kutatni. Nem voltak fogyókúrás előismeretei, ezért az első két hétben minden elolvasott, amit talált, és úgy döntött, hogy a legegyszerűbb, természetes megoldást választja: a kalóriacsökkentést és a mozgást.

Eleinte még nem tudta, hogy működnek a tápanyagok, ezért a diétája első hónapjában ebédre és reggelire is csak salátát evett zsírszegény dresszinggel. Nagyon félt tőle, hogy véletlenül túl sok kalóriát visz be, és elrontja az egészet. Így ment le az első 14 kiló.

Amikor már egy kicsit jobban megértette, hogyan kell megfelelően táplálnia a testét, elkezdte tudatosan összeállítani az étrendjét sovány fehérjékből, zöldségekből és gyümölcsökből, valamint megtanulta, hogyan kell energiaszegényebben elkészíteni a kedvenc ételeit, így nem kellett lemondania semmiről.

Különösen nehezen vette rá magát az edzésre is. Főleg azért, mert félt egyedül lemenni az edzőterembe. Amikor elmondta a bátyjának, hogy szeretne leadni 70 kilót, a férfi azonnal melléállt, és elkísérte az első néhány alkalomra. Egy hónapot edzettek végül együtt, és ez rengeteget segített az indulásnál a nőnek.

Ő is megtapasztalta, hogy annak ellenére, hogy tartotta a diétát, a súlyleadás megtorpant egy időre. Ekkor változtatott az edzésmódszerén, például intenzívebb kardiorutint épített bele, vagy elkezdett súlyokkal dolgozni. Ez általában elég volt, hogy felpörgesse újra az anyagcseréjét, és ismét fogyni tudjon.

Danielle jelenleg az Instagram-profilján igyekszik inspirálni fogyásra a követőit. Azt mondja, "nem érdemes megvárni a változtatással a héfőt. Kezdd el ma!". Az Instagram neki is sokat segített, hogy követni tudja a diétáját, mert így azt is szem előtt kellett tartania, hogy ne okozzon csalódást a követőinek, és ez átsegítette a legnehezebb napokon.

A cikk az ajánló után folytatódik

Így néz ki az arc nagy fogyás után

Egy-egy nagyobb súlyvesztés után akár teljesen is meg tud változni az ember arca. Az alábbi képeken alig lehet ráismerni a nőkre, annyira átalakította őket a fogyás. Nézd meg, mit tesz az arccal mínusz ötven kiló.

Ezt is szeretjük