121 kilóról indult, 45 kilót fogyott CICO-diétával az édesanya: így néz ki most a kétgyerekes Colleen
A kétgyerekes édesanyának, Colleen Rainesnek sikerült 45 kilót fogynia, a bámulatos átalakulásáról előtte-utána képek készültek.

fogyástörténet nyitó
beauty and style
Top olvasott cikkek

Colleen Raines kétgyermekes anyuka elmondása szerint már gyerekként túlsúllyal küzdött, fogyástörténete mégis 30 pluszos korában kezdődött, amikor realizálta, hogy súlya miatt a cipőjét is nehezére esik bekötni. 

Állandó fáradtság gyötörte, hangulatingadozásoktól szenvedett, és boldogtalannak érezte magát, amikor a tükörbe nézett, alig ismert magára. Elhatározta, hogy ahhoz, hogy az a nő, az az édesanya legyen, aki szeretne, változtatnia kell az életmódján.

Coleen Raines fogyástörténete

Ez a bizonyos fordulópont akkor érkezett az életébe, amikor 2020 februárjában és márciusában készült képeken viszontlátta magát. Korábban nem is gondolta volna, hogy ennyit változott a testsúlya, soha nem látta magát túlsúlyosnak, teljesen lesokkolódott. 2020 áprilisában már 121 kilót mutatott alatta a mérleg. Ezután belevágott a CICO-diétába, mely gyakorlatilag egy kalóriaszámoláson alapuló életmód, amihez napi szintű testmozgás társul, és sikerült 45 kilót lefogynia - érdemes végigolvasni motiváló történetét.

(Képek forrása: profimedia / mediadrumworld / @colleen_getslean)

Ezt is szeretjük