A fogyókúra, amely tökéletesen egészséges
Lefogyni okosan - ez az intellektuális fogyókúrázók módszere, amely mindig hatékony és egészséges, hiszen szakemberek tudásából építkezik. (x)

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lefogyni bármi áron - ez az érzelmi diétázók útja, amely szinte kivétel nélkül kudarchoz és egészségkárosodásokhoz vezet. Diétázz te is okosan  - és végre sikerülni fog!

A helytelenül összeállított diéta merénylet a test ellen

Ha szeretettel és tudással viszonyulunk saját testünkhöz, egészen biztos, hogy pozitív változásokat érünk el nála - nincs ez másképpen a fogyás tekintetében sem.

A diétás piacon se szeri, se száma a csodálatos fogyást ígérő diétáknak, a legvadabb ötletektől kezdve a legdrasztikusabb megvonásokig mindent bevetnek. Tartsd távol magad ezektől a szakszerűtlenül összeállított fogyókúráktól, és válassz olyan diétát, amely tudományos alapokon nyugszik, és hatékonysága bizonyított.

Az emberi kitartás mindig véges

A fogyás fizikai oldala tulajdonképpen teljesen egyszerű: kevesebbet kell enni. Ezen nincs mit ragozni, teljesen felesleges bármi mással bűvészkedni - a tény tény marad: aki folyamatosan kevesebbet eszik a szokásosnál, egészen biztosan le fog fogyni. És itt van a kulcsszó: folyamatosan. Ugyanis az ember szabadságra született, ez evolúciósan belénk kódolt ösztön: képtelenek vagyunk hosszabb időn át fegyelmezni, leszorítani önmagunkat.

Természetes testi folyamatainkat akaratunkkal képesek vagyunk ugyan egy ideig ellenőrzésünk alatt tartani - de csupán egy ideig. Ez alól senki sem vonhatja ki magát - te sem. Nem lehet kevesebbet enni - legalábbis annyi ideig nem, hogy az folyamatosan apadó kilókat jelentsen.

Kitartás: kicselezve

A kutatók számára tehát világossá vált, hogy a fogyni vágyóknak csupán egyetlen dolgot kellene valahogy megadni, s akkor megszületne a tökéletesen hatékony, természetes fogyókúra: kitartást. Ha valaki csupán kevesebbet eszik, akkor felesleges kilói teljesen természetes úton, önmaguktól tűnnek el - no de hogyan lehet kevesebbet enni huzamosabb ideig, ha egyszer kitartásunk véges?

A válasz kézenfekvő: úgy, hogy segítséget adunk ehhez a kitartáshoz. Vagyis „valamitől” kevesebbet kívánjunk enni. Ezt a „valamit” találták meg, amikor az Atlanti-óceán friss, apályos területeiről származó barnamoszatról kiderült, hogy egyedülálló telítettségérzetet képes okozni. Ebből a teljesen természetes növényből költséges biotechnológiai eljárással állították elő a CM3 Alginat kapszulát, amelyet nem véletlenül neveznek a 21. század biotechnológiai szenzációjának.

A kapszula a gyomorban feloldódva puha, zselészerű anyaggá alakul, amely rendkívül hosszú ideig: 6-8 órán át okoz telítettségérzetet! Így hát nincs kitartásra szükséged, hiszen a kapszulával azért nem eszel többet, mert nem bírsz.

Mert van eredményes fogyókúra!

A CM3 Alginat segítségével felesleges kilóid úgy olvadnak le rólad, hogy mindvégig szinte szabadon választhatsz étrendet és szüntelenül jóllakottnak érzed magad. Nem kell lemondanod a finom falatokról, fogyásod mégis folyamatos, könnyed és természetes lesz.

Idealbody Kft.
1139 Budapest, Váci út 91. I. em.
Tel-: 06-1-237-0300
web: www.cm3.hu
e-mail: info@cm3.hu(%oldalmero(http://ad.adverticum.net/img.prm?zona=42927&kampany=1741221&banner=1741224&ord=RANDOM_NUMBER)%)
Ezt is szeretjük