Több mint 63 kilót fogyott a nő, miután tiltólistára helyezett egy ételt: így adta le súlyfeleslegét Charlotte
Egyetlen ételt helyezett tiltólistára a nő, aminek következtében 63 kilót sikerült fogynia - Charlotte Jones fogyástörténete nagyon inspiráló.

nyitó
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 33 éves Charlotte Jones alatt a mérleg nyelve már 128 kilót mutatott, amikor elhatározta, hogy egyik kedvenc, nagyon kalóriadús ételét végleg száműzi az étrendjéből. Végül ez a viszonylag aprócska változtatás látványos következményt hozott magával.

A kórosan túlsúlyos nő ekkor már 52-es méretű ruhákat hordott. Mindezt az eredményezte, hogy gyakorlatilag minden egyes ételre, amit a nap folyamán evett, több evőkanálnyi majonézt tett. 

Charlotte Jones fogyástörténete

Ugyan a majonéz tette ki étrendjének nagy részét, előszeretettel falatozott gyorsételeket például a kínai büfék kínálatából, vagy kebabokat, ezenkívül rengeteg csokit is fogyasztott. Az angliai Gloucester városában élő nő sorsa gyökeresen megváltozott, miután egy közeli barátja elhunyt. Elgondolkoztatta, hiszen jó barátja mindig is karcsú volt, nem olyan túlsúlyos, mint ő maga. Az egészsége érdekében végleg kiiktatta étrendjéből a majonézt, megváltoztatta életmódját, és rendszeres edzésbe kezdett - így sikerült 63 kilót lefogynia. Ismerd meg az inspiráló történetét!

(Képek forrása: Profimedia.)

Május 31-én van a Dohányzásmentes Világnap, amelyet az ENSZ Egészségügyi Világszervezetének (WHO) kezdeményezésére 1988 óta minden évben megtartanak. A nemzetközi nap célja, hogy felhívja a figyelmet a dohányzás egészségügyi kockázataira. Ezen a napon szeretnénk felhívni a figyelmet az életmódváltás fontosságára, és arra, hogy a váltásban minden megtett apró lépés számít!

Promóció

Ezt is szeretjük