Több mint 63 kilót fogyott a nő, miután tiltólistára helyezett egy ételt: így adta le súlyfeleslegét Charlotte

Egyetlen ételt helyezett tiltólistára a nő, aminek következtében 63 kilót sikerült fogynia - Charlotte Jones fogyástörténete nagyon inspiráló.

nyitó
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 33 éves Charlotte Jones alatt a mérleg nyelve már 128 kilót mutatott, amikor elhatározta, hogy egyik kedvenc, nagyon kalóriadús ételét végleg száműzi az étrendjéből. Végül ez a viszonylag aprócska változtatás látványos következményt hozott magával.

A kórosan túlsúlyos nő ekkor már 52-es méretű ruhákat hordott. Mindezt az eredményezte, hogy gyakorlatilag minden egyes ételre, amit a nap folyamán evett, több evőkanálnyi majonézt tett. 

Charlotte Jones fogyástörténete

Ugyan a majonéz tette ki étrendjének nagy részét, előszeretettel falatozott gyorsételeket például a kínai büfék kínálatából, vagy kebabokat, ezenkívül rengeteg csokit is fogyasztott. Az angliai Gloucester városában élő nő sorsa gyökeresen megváltozott, miután egy közeli barátja elhunyt. Elgondolkoztatta, hiszen jó barátja mindig is karcsú volt, nem olyan túlsúlyos, mint ő maga. Az egészsége érdekében végleg kiiktatta étrendjéből a majonézt, megváltoztatta életmódját, és rendszeres edzésbe kezdett - így sikerült 63 kilót lefogynia. Ismerd meg az inspiráló történetét!

(Képek forrása: Profimedia.)

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!


Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

Promóció

Ezt is szeretjük