Melyik alkohol hizlal legkevésbé? Mutatjuk azt is, mennyit kell mozogni, hogy ledolgozd a kalóriákat
Így fér meg egymás mellett az edzés és az alkohol.

amaretto-box
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mindenki tudja, hogy a legtöbb alkoholos italban sok kalória van, és azt is, hogy ezek a kalóriák üres kalóriák, hiszen többnyire nem tartalmaznak semmilyen hasznos tápanyagot - ez főleg a röviditalokra igaz, a sör és a bor itt felmentést kap. Azonban vannak olyan pillanatok, amikor nehéz visszautasítani egy koccintást.

Egy pohár bor, egy pohár pezsgő persze nem okoz komoly problémát, még csak meg sem akasztja a fogyókúrát, de, mivel a likőröknek, röviditaloknak a kalóriatartalma igen magas is lehet, ezeket érdemes beleszámolni a fogyókúrába, vagy mozgással kompenzálni másnap.

Mennyi mozgással dolgozható le a koccintás?

Összegyűjtöttük, hogy az egyes alkoholfajták milyen mozgással és mennyi idő alatt dolgozhatók le: a legmegbocsáthatóbbakkal kezdtük, és a végére hagytuk a legkalóriadúsabbakat. Azonban azt fontos megjegyezni, hogy másnaposan edzeni nem jó ötlet, ugyanis ez egy egész sor problémát okozhat a dehidratációtól egészen a hőgutáig. Ha úgy érzed, hogy nyomot hagyott rajtad az italozás, várj inkább egy napot a ledolgozással.

A képek forrása: Getty Images.

Mentesen főzni könnyű!

Mentes Anyu legújabb könyvében nem kevesebbre vállalkozott, mint hogy összeállítsa a mentes étkezések 50 legjobb receptjét. Korábbi könyveivel együtt, összesen 162 recepttel örvendezteti meg a különleges étrendet követő olvasóit.

A könyveket kedvezményes áron ide kattintva, kizárólag online lehet megvásárolni.

Promóció

Ezt is szeretjük