Fotó! Ez a jóképű magyar pasi nyerte az aranyat a nemzetközi fitneszversenyen
Idén harmadik alkalommal rendezték meg a Beach Body-t. (x)

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Idén harmadik alkalommal, rekord nevezőszám mellett rendezték meg a siófoki Borsodi Beachen a BioTechUSA és a FitBalance nevével fémjelzett nemzetközi fitnesz versenyt, a Beach Body-t.

Szép váll, csinos láb, csupasz mell, bronzos bőr és kék szemek. Aki strandolás közben jóképű, kidolgozott felsőtestű fiúkon szereti legeltetni a szemét, annak a Beach Body maga volt a paradicsom, hiszen ez a személyleírás itt gyakorlatilag minden férfi versenyzőre ráillett. Azonban a hölgyekről se feledkezzünk meg, hiszen ezen az eseményen a női nem is képviseltetette magát, akik fittséget és külalakot illetően cseppet sem maradtak le férfitársaik mögött.

Petruska Szonja büszkén emeli a nyertes serlegét

Az eredetileg tehetségkutatónak szánt sportrendezvényen az indulók három kategóriában, a Mr. Beach International - Men’s Physique Kupa -, a Miss és Mr. Beach Athletic International - Athletic Fitness Kupa - és a Miss Bikini Beach International - Bikini Fitness Kupa - kategóriákban, egy rangos nemzetközi zsűri előtt mérettethették meg magukat. Amíg a Men’s Physique kategóriában alapvetően a forma és az összkép számított, addig az Athletic Fitnessben erő-állóképességi gyakorlatok is helyet kaptak, így húzódzkodás és tolódzkodás.

A BioTechUSA csapatát képviselte Sebestyén Ágnes, Petruska Szonja és Magosi Zsombor. Ágnes és Szonja megnyerték saját kategóriájukat, Szonja elhozta az abszolút bajnok címet is, Zsombor pedig megnyerte kategóriáját Men’s Physique-ben és Athletic Fitness-ben is, ami óriási teljesítmény, tekintve, hogy levíztelenítve is megverte a többieket a fizikai erőnlétet felmérő számokban is. A nyertesek a díjakat a 2014-es Magyarország Szépe verseny első három helyezettjétől, Kulcsár Edinától, Katona Gittától és Van den Bosch Sidney-től vehették át.

Sebestyén Ágnes alakja is magáért beszél

A háziasszonyi teendőket idén Kiss Virág, Arnold Classic Bikini Modell bajnok, a Diéta és Fitnesz magazin májusi címlaplánya látta el. Virág a BioTechUSA szponzorált versenyzője és riportere, aki heti 5-6 edzés mellett egyszerre két egyetemen is tanul, politológiát és jogot hallgat. A pörgős hangulatról a szintén jó formában lévő Müller Attila, a Beach Body műsorvezetője gondoskodott.

A Nagyszínpadon zajló versenyek mellett rengeteg program, sportolási lehetőség, illetve nyereményjátékok várták az idelátogatókat. A nagy melegben a legdivatosabb és leghatékonyabb mozgásformák – Spinning, Kranking, Walkenergie, Gladiátortréning, Spartan Girja, Spartan Fighter, Functional Bodyweight Training, BioTechUSA IWI – Cross Fight Challenge, GFlex órák – segítségével dolgoztathattuk meg testünket a magyar tenger sportjátszóterén, és utána akár egyből csobbanhattunk is a Balatonban.

Magosi Zsombor izmai magukért beszélnek

A BioTechUSA szponzorált fitnesz versenyzői, Schönekker László, Magosi Zsombor, Szabó Melinda, Bán Vivien, Sebestyén Ágnes, Bogár János és Molnár Péter nemcsak gondosan megmunkált izmaikat mutatták meg szívesen, hanem örömmel osztották meg tapasztalataikat a BioTechUSA táplálék kiegészítőiről, melyek folyamatosan segítik őket eredményeik elérésében. Megkóstolhattuk a legújabb termékcsaládot, az energiazseléket, shot-okat, izotóniás italporokat magában foglaló Endurance vonalat, amit a cég az állóképességi sportolók számára fejlesztett ki.

Aki ellátogatott a siófoki mozgásvakációra, az testközelből győződhetett meg arról, hogy a helyes étrend, a minőségi táplálék-kiegészítők fogyasztása, a rendszeres mozgás és az akaraterő mire képes!

Ezt is szeretjük