Nem tudsz lefogyni? 4 ásványi anyag, ami nélkül nem is fogsz
Ha ezekből hiányt szenved a szervezeted, akkor hiába fogyókúrázol akár hetekig.

Dia

	Magnézium	A magnéziumhiányról a legtöbb embernek a görcsbe ránduló vádli vagy a feszült, kimerült idegállapot jut az eszébe, holott a fogyást is akadályozza, ugyanis a magnézium elengedhetetlen a szervezet zsírégetési folyamataihoz. Tudd meg, mennyi magnéziumra van szükséged napi szinten, kattints!	 

Magnézium

A magnéziumhiányról a legtöbb embernek a görcsbe ránduló vádli vagy a feszült, kimerült idegállapot jut az eszébe, holott a fogyást is akadályozza, ugyanis a magnézium elengedhetetlen a szervezet zsírégetési folyamataihoz. Tudd meg, mennyi magnéziumra van szükséged napi szinten, kattints!
 

Dia

	Kalcium	A magas kalciumszint és az alacsony testtömegindex, testzsírszázalék között szoros összefüggést mutattak ki amerikai kutatók - a vizsgálatról korábbi cikkünkben részletesebben is olvashatsz. Ezért érdemes odafigyelni a kellő mennyiség napi szintű kalciumbevitelére, ami felnőttek esetében 1000-1300 milligrammot jelent.	 

Kalcium

A magas kalciumszint és az alacsony testtömegindex, testzsírszázalék között szoros összefüggést mutattak ki amerikai kutatók - a vizsgálatról korábbi cikkünkben részletesebben is olvashatsz. Ezért érdemes odafigyelni a kellő mennyiség napi szintű kalciumbevitelére, ami felnőttek esetében 1000-1300 milligrammot jelent.
 

Dia

	Foszfor	A foszfor nélkülözhetetlen a szénhidrátok lebontásában és a zsírok szállításában. Ha tehát ebből az ásványi anyagból hiányt szenved a szervezeted, azt a fogyókúrád igencsak megsínyli. Nézd meg galériánkat, hogy milyen termékekben van foszfor a tejtermékek és sajtokon kívül!	 

Foszfor

A foszfor nélkülözhetetlen a szénhidrátok lebontásában és a zsírok szállításában. Ha tehát ebből az ásványi anyagból hiányt szenved a szervezeted, azt a fogyókúrád igencsak megsínyli. Nézd meg galériánkat, hogy milyen termékekben van foszfor a tejtermékek és sajtokon kívül!
 

Dia

	Cink	A cink a fehérje-, a szénhidrát- és a zsíranyagcsere folyamatában tölt be lényeges szerepet, vagyis a cink is egy olyan anyag, mi nélkül hiába koplalsz és edzel rendszeresen, feleannyira sem lesz hatásos a fogyókúrád. Ide kattintva megtudhatod, naponta mennyi cinket kell bevinned a szervezetedbe, hogy az anyagcseréd megfelelően működjön.

Cink

A cink a fehérje-, a szénhidrát- és a zsíranyagcsere folyamatában tölt be lényeges szerepet, vagyis a cink is egy olyan anyag, mi nélkül hiába koplalsz és edzel rendszeresen, feleannyira sem lesz hatásos a fogyókúrád. Ide kattintva megtudhatod, naponta mennyi cinket kell bevinned a szervezetedbe, hogy az anyagcseréd megfelelően működjön.

Ezt is szeretjük
Fotó: