Így alakul át az arc 50 kiló fogyás után: 8 előtte-utána fotó
A fogyás nemcsak a testet, de az arcot is látványosan átalakítja.

arc fogyása
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Közhelynek hangozhat a mondás, pedig nagy igazság: a fogyókúrát elkezdeni a legnehezebb. Persze ez nem azt jelenti, hogy tartani a kitűzött tervet nem embert próbáló feladat, mégis az elején a legkönnyebb elbizonytalanodni, amikor nem a várt időben látszik meg a kemény munka, edzés és koplalás eredménye.

Ha bárki úgy érezné, alábbhagy a motivációja, már számos olyan fogyókúrás sikertörténetet lehet követni az online térben, amik erőt adhatnak a folytatáshoz, az egészségesebb és kiegyensúlyozottabb élet elérése felé.

Előtte-utána képeken az arc átalakulása

A fogyás eredménye, főleg, ha több tíz kilóról van szó, nemcsak a formás alakban mutatkozik meg, hanem az arcot is teljesen megváltoztathatja. Az egy dolog, hogy eltűnik vagy kisebb lesz a toka, a szemek is nagyobbnak látszódnak, az áll kisebbnek, és egészében az arc kisugárzása is megváltozik. Nézd meg a saját szemeddel, hogyan alakultak át ezeknek a nőknek az arcai, akik friss képeiken szinte ragyognak!

(Slideshow-, és ajánlóképek forrása: mlynnzbeautifulchaos / Instagram, renewme33 / Instagram, imjustkessy / Instagram, gemsvsg_journey / Instagram, fee_gets_thin / Instagram, catherine.snacks.and.cc / Instagram, alixfitness_ / Instagram, elainesextremeweightloss/ Instagram, borítókép: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük