A legdurvább zsírégetőnek mondják ezt a tablettát - De tényleg működik?
Fizess több ezer forintot a fogyasztó piruláért, vagy teljesen felesleges?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A fogyókúrás piacon számos hasznos és kevésbé hasznos táplálékkiegészítőt vásárolhatsz, amelyek ígéretük szerint gyorsítják a zsírégetést.

Közülük talán a legismertebb az ananásztabletta - vagy -kapszula -, amelyből itthon és külföldön is számos márka közül választhatsz.

Megkérdeztük dr. Csiszár Miklós sebész, életmód-tanácsadót, a Naturwell Központ alapítóját, hogy érdemes-e kipróbálni a készítményt.

Működik az ananásztabletta?

Az ananász fő hatóanyaga egy bromelia nevű enzim, amely elősegíti a fehérjék bontását, ily módon némileg gyorsítja az emésztési folyamatokat.

- Az ananász hasznos kiegészítője lehet a fogyókúrának, de önmagában semmiképpen sem elegendő. A túlsúly kialakulása mögött ugyanis számos különböző, megoldásra váró ok húzódhat meg. Ebben elsősorban az életmódváltás, a táplálkozási szokások átalakítása, valamint a hormonális háttér rendezése segíthet - tudjuk meg dr. Csiszár Miklóstól.

Ösztrogéndominancia a túlsúly mögött

Alábbi videónkban dr. Csiszár Miklós beszél a túlsúly mögött megbúvó hormonális problémákról. Kattints, és tudj meg többet erről a témáról!

Ne tablettát, friss gyümölcsöt!

- Vásárláskor arra érdemes figyelni, hogy ne ananásztablettát vegyünk, hanem magát az ananászt, élő, friss gyümölcsként a piacon, mert ez a legértékesebb. A belőle készült tabletta már korántsem olyan hatásfokú, és jóval drágább is. A konzerv ananász sem jó, mert az enzimet már aligha tartalmazza, ráadásul cukor is van benne - így tehát csak élvezeti értéke van, de nem segíti, sőt, hátráltatja a fogyókúrát. Ha valaki feltétlenül tabletta formájában szeretné fogyasztani az ananászt, akkor minél megbízhatóbb, ismert gyártótól vásároljon.

Ezt is szeretjük