Salaktalanít, csökkenti a vércukorszintet, és fogyaszt is - Ez az egyszerű dolog képes rá
Egészen kis mennyiség is elegendő belőle a fogyáshoz.

almacider ecet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az almaecet jótékony hatását régóta ismeri a természetgyógyászat. Erejét te is kipróbálhatod: amennyiben fogyni szeretnél, egy csökkentett kalóriatartalmú étrend mellett segíthet elérni a célodat.

Nem mellékesen, a vércukorszintedre is jó hatással lesz.

Így hat a szervezetedre az almaecet

Az Arizonai Állami Egyetem táplálkozásprogramjának vezetője, Carol Johnston, Phd kutatásai szerint az almaecet blokkolja néhány keményítő emésztését, ezáltal akadályozza, hogy a vércukorszint túlságosan magasra emelkedjen.

Ennek, valamint emésztést serkentő, salaktalanító hatásának köszönhetően gátolja, hogy a bevitt táplálékok energiatartalmából túl sok kerüljön raktározásra, illetve a salakanyagok felgyűljenek a bélrendszerben - vagyis segíti a fogyókúrát.

Erre figyelj!

Ne igyál hígítatlanul almaecetet, ugyanis maró hatása káros a fogzománcra, illetve nem tesz jót a nyelőcsőnek és a gyomornak sem. Napi egy-két teáskanállal fogyassz belőle étkezés közben vagy után,egy pohár vízben elkeverve.

Cukorbetegség-kvíz

Szakértők becslése szerint hamarosan az ország 10%-a cukorbeteg lesz. Te eleget tudsz az elhízás következtében kialakuló diabéteszről?

Ezt is szeretjük