88 kalóriás házi almachips: ez az egyik legjobb fogyókúrás nass
Mutatjuk, hogyan készíts roppanós, egészséges és nagyon finom rágcsálnivalót.

nagykep?cikkid=168655&kep=alma csipsz1-lead
Ez is érdekelhet

Tippek hogyan hozd a legjobb formád télen is - a hideg idő nem akadály! (x)

Csatlakozz te is Fördős Zéhez, és #FőzzAGYERMEKEKÉRT! (x)

Megvan az év legnagyobb gyermekelőadása: ha szemfüles vagy, jövőre megnézheted! (x)

Nem tudod, milyen legyen idén a karácsonyi dekoráció? Segítünk! (x)

Négy dekortrend, amivel biztosra mehetsz karácsonykor (x)

beauty and style

A kávéfilter erre is jó: olcsó trükk a smink tökéletesítésére »

Magyar márka táskái New Yorkban: a Nini Molnar nemzetközi sikerekre tör »

Felejtsd el az uncsi karácsonyi zoknit: ajándékozz élményt! (x) »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Az almachips egyaránt helyettesítheti a sós burgonyaszirmokat és az édes rágcsálnivalókat is, ám ebben az ínycsiklandozó, házi készítésű nassban sokkal kevesebb a kalória. Nagyon érdemes megtanulni a receptet, ha diétázol!

Diétás házi almachips

Az alma béltisztító rostokkal támogatja a fogyókúrádat, sőt, vitamintartalma is magas, míg az ára alacsony. Az almachips elkészítéséhez vájd ki az előzőleg megmosott almák magházát, majd szeleteld a gyümölcsöt egy-két milliméteres vastagságúra.

Ha szeretnéd, ekkor eritritollal vagy fahéjjal ízesítheted, és négyalmánként egy evőkanál olívaolajat is használhatsz, ha tartasz tőle, hogy leragad.

Ezután öntsd egy sütőpapírral kibélel tepsibe a szeleteket úgy, hogy ne kerüljön több réteg egymás fölé. Állítsd a sütőt 90-100 fokra, és süsd két és fél órán át az almákat, míg azok a szélüknél roppanósak, belül kicsit puhák lesznek. A sütés félidejénél megforgathatod a szeleteket egyszer.

Az elkészült,100 grammonként nagyjából 88 kalóriát tartalmazó finomságot légmentesen záró dobozkában, hűtőszekrényben négy-öt napig tarthatod el.

Ezt is szeretjük