Hogy néz ki egy női test 60 kg fogyás után? Egy fiatal anya megmutatta
Előtte-utána képeken a nagy fogyás.

cover-ok
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 32 éves, kétgyermekes ausztrál édesanya, Alexandra Symons világéletében súlyproblémákkal küzdött. Mint sokan, ő is számos diétát kipróbált, de hiába fogyott le, rendre visszakúsztak rá a kilók.

A 130 kilós fiatal nőre rátalált a szerelem, és annak ellenére, hogy párja elfogadta őt olyannak, amilyen, Alexandra nem volt elégedett azzal, amit a tükörben látott, ezért elhatározta, életmódváltással megszabadul súlyfeleslegétől.

"Dagadt tehénnek éreztem magam"

A 130 kilós anyuka épp nyolc hónapos kisfiával vett részt a babaúszáson, amikor szorongás töltötte el. Kellemetlenül érezte magát a fürdőruhában, a pásztázó tekintetek pedig még frusztráltabbá tették őt. Elhatározta, a folyamatos rettegés helyett a tettek mezejére lép.

- Rájöttem, hogy tennem kell valamit az egészségem és a gyermekem miatt. Folyton rettegtem attól, hogy ha egy falattal is többet eszem, tovább hízok. Ha fürdőruhában voltam, legszívesebben elrejtőztem volna a mosdóban, és ha nyilvános helyen ebédeltem, senkire sem mertem nézni, nehogy lássam a rosszalló tekinteteket. Az első gyermekem szoptatásakor pedig egy dagadt tehénnek éreztem magam - vallotta be őszintén a nypost.com-nak.

Az anyuka végül ellátogatott egy szakemberhez, aki bypassműtétet javasolt neki. A sikeres operáció után életmódváltásba kezdett, és a rendszeres sportot is beiktatta a mindennapjaiba. Nézd meg, hogyan fest az előtte-utána képeken!

A cikk az ajánló után folytatódik

Borító-és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük