2 tipp, hogy eredményes legyen az őszi fogyókúrád
Nassolni is tudsz majd közben!
Nem kell lemondanod a nasikról, ha megfogadod tippjeinket. (x)

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Fogyókúra és a fittség megőrzése szempontjából kétféle reakciót vált ki az ősz a nőkből. Egyrészt van, aki ilyenkor enyhít a szigorúbb nyári diétán, hiszen egyre több réteg takarja az alakot a napok hűvösebbre fordulásával, és a testmozgást is inkább őszi, téli kuckózásra cseréli.

A másik oldalon található az a tábor, akiknek az ősz új lendületet ad, újra elkezdenek rendszeresen edzeni, és a munkahelyen éppúgy odafigyelnek arra, hogy mit esznek, mint hétvégén a családi ebédeken. Azonban ez a lendület általában csak karácsonyig tart ki, amikor is valahol eltűnik az ünnepi forgatagban.

Sajnos egyik sem egészséges, és mindkét változat a jojó-effektussal fenyeget. Mit tehetsz, hogy ezt elkerüld? Hidd el, nem lehetetlen, te is meg tudod csinálni, csak fogadd mag alábbi tanácsainkat!

Tedd az életed részévé a testmozgást!

Ne kampányszerűen kezdj el edzeni, hanem törekedj a folyamatosságra. A lendületből elkezdett erősítés, alakformálás általában túlerőltetéssel jár együtt, amibe előbb-utóbb belefáradsz, és nem lesz kedved újra elmenni futni, vagy esténként felkeresni az edzőtermet.

Ehelyett inkább válaszd ki azt a két-három mozgásformát, ami a legközelebb áll hozzád, és ezeket akár felváltva, magadat nem túlerőltetve végezd rendszeresen. A lényeg, hogy körülbelül minden másnap mozogj - annyit, amennyi jólesik, és ami után már alig várod, hogy újra edzhess. Aztán ha ez a rendszer az életed szerves részévé vált, ami fél évet, egy évet is igénybe vehet,  már törekedhetsz arra, hogy növeld a teljesítményedet.

Egyél sokszor keveset!

Az, hogy mit eszel, ugyanolyan fontos, mint az, hogy mozogj életformaszerűen. Csak ezzel a két dologgal érhetsz el tényleges és hosszú távú sikereket a fogyókúrád terén. A diétát illetően rengetegféle irányzat van, amelyek közül kiválaszthatod a neked tetszőt, amely igazodik ízlésedhez is. A lényeg, hogy a napi ötszöri étkezést tartsd be, és az egyes étkezések alkalmával csak annyit egyél, amennyivel épphogy jól laksz. Kerüld a túlevést, inkább a tízórait és az uzsonnát preferáld helyette. Ebben lesznek óriási segítségedre most az Abonett kenyérhelyettesítő szeletei és az új egészséges, diétás nassolnivalói, amelyek nemrég jelentek meg a boltok polcain.

Az Abonett kenyerekkel és SlimUp termékekkel gyerekjáték lesz betartani a rostdús, egészséges és alakkímélő diétát, hiszen ezeket a nasikat bármikor eheted, nem kell azon aggódnod, hogy fölös kilók rakódnak rád. Ugyanakkor tápanyagtartalmuk segít abban is, hogy a testmozgáshoz szükséges energiád is megmaradjon.

Ráadásul ha most ismerkedsz az Abonett SlimUp termékeivel, akkor részt vehetsz a nyereményjátékban is! Nem kell mást tenned, mint hogy a megvásárolt termékek csomagolásáról leolvasod a kódot, és beküldöd a nyereményjáték oldalára. Ha szerencsés vagy, megnyerheted a két fődíj egyikét, amellyel egy csodás wellness hétvégét tölthetsz el pároddal a Vista utazási iroda felajánlásából, emellett értékes napi és heti nyereményeket is kisorsolnak, így érdemes folyamatosan követni a nyertesek listáját!

A játékról részleteiről további információk itt érhetőek el: www.abonett.hu/nyeroformaban

Ezt is szeretjük