A 4 legjobb zsírégető, alakformáló edzésterv
Videókkal!
A vonzó alak nem álom, ha belevágsz egy intenzív edzésprogramba. A legjobb DVD-k segítenek!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A vékony derékhoz és a lapos hashoz vezető utat lerövidítheted, ha diétád mellett nem feledkezel meg a rendszeres edzésekről. Ha azonban nem vonz a fitnesztermek világa, és időhiánnyal küzdesz, elég, ha beszerzel egy hatékony DVD-t, és rövid időn belül egész biztos beindul a zsírégetés.

Kezdetben több részletre is eloszthatod programodat, ám idővel remek állóképességre teszel szert, és nem jelent majd gondot a 40-60 perces, folyamatos edzés sem. A legjobb DVD-k gyakorlatai könnyen követhetőek, a lendületes zene hatására pedig megsokszorozódik kitartásod. A különböző edzéstípusokat kedved szerint váltogathatod. A következő négy mozgásprogramba érdemes beruháznod!

Intenzív zsírégetés: Sinkó Andrea - 3 in 1

Három különböző edzéstípust követhetsz egyetlen filmen, ha ezt a DVD-t választod. Sinkó Andrea igazán érti, hogyan válhat tökéletessé a női test: nemcsak a ritmikus sportgimnasztika területén ért el páratlan eredményeket, de a Magyar Aerobikszövetség kapitányaként is tevékenykedett.

A film első része egy dinamikus kickbox-aerobik edzés. A különös sportág lényege a távol-keleti harcművészetek továbbfejlesztése, kiegészítve mindezt az aerobik lendületes mozdulataival.

A koreografált ütések és öklözések minden izmodat megdolgoztatják, a megemelkedett pulzusszám pedig garantálja az intenzív kalóriaégetést. A második részben 30 percen keresztül formálhatod a legnehezebben vékonyítható testrészeket is, így a zsírréteg apadása mellett izmaid is látványosan fejlődnek. Végül kellemes nyújtó-lazító programban lesz részed, mely gondoskodik irigylésre méltó testtartásodról is.

Úszógumigyilkos edzés: Has-burning Czanik Balázzsal

A népszerű fitneszedző egyedülálló megoldást dolgozott ki, hogy fokozza kitartásodat a hatékony hasizomgyakorlatokhoz. Ha eddig azt tapasztaltad, hogy erről a testrészedről szinte reménytelen eltüntetni a zsírréteget, most meggyőződhetsz az ellenkezőjéről.

Az edzés első részében a statikus gyakorlatok hatását hasizmaid enyhe remegéséből érezheted. Ez kitűnően bizonyítja, hogy beindult a zsírégetés folyamata. A hosszan kitartott gyakorlatok gondoskodnak a has összes izmának erősítéséről és a többletkilók leolvasztásáról.

Ezt követi a dinamikus rész, melynek során anyagcseréd is új lendületet kap. Az első néhány alkalom után természetes az izomláz megjelenése, ám ez azt igazolja, hogy eredményes programban vettél részt. Azok az izmok is intenzíven formálódnak, melyeknek a létezéséről eddig nem is tudtál.

Ha igazán céltudatos vagy: Dinamikus edzésprogram

Ez a DVD alkalmazkodik edzettségi szintedhez. Akár a könnyített formájú gyakorlatokat, akár a haladók számára kifejlesztett változatot követed, nem lesz többé esélyük a zsírsejteknek.

A dinamikus edzés alkalmat ad rá, hogy megválaszd a megfelelő sebességet. Ahogy fokozódik állóképességed, úgy léphetsz tovább az egyre intenzívebb gyakorlatok felé.

A film egy időtakarékos edzéstervet is kínál számodra, mely a keringési rendszert serkentő gyakorlatokat kombinálja az izomtónust fejlesztő sorozatokkal. A nyújtó-levezető rész sem marad ki a programból, így nemcsak alakod lesz karcsúbb, de hajlékonyságod is fokozódik.

Tökéletes, nőies formák: Pilates Dallos Ágival

Ha először figyeled meg a Pilates gyakorlatait, könnyen azt gondolhatod, hogy könnyed, légies programot látsz, pedig ez a speciális sport keményen megdolgoztatja a mélyen fekvő izomzatot is.

Előnye, hogy nem tartalmaz szökdelést, ugrást, így magas vérnyomás vagy mozgásszervi panaszok esetén is bátran végezheted. A koncentrált erősítés hatására az izmok felett leolvad a zsírréteg. A változást először nem a mérleg, hanem a centiméterek jelzik: derekad, csípőd, combod meglepő gyorsasággal vékonyodik. Rövidesen a többletkilók is leapadnak, hiszen az erőteljes izommunka rengeteg kalóriát eléget.

Nem véletlen, hogy a Pilates egyre népszerűbb edzéstípus - aki kipróbálta, hűséges követője marad, és végleg búcsút mondhat a zsírpárnáknak.

Ezt is szeretjük