8 magas glikémiás indexű étel, amiről nem is gondolnád: sokkolják az anyagcserédet
Talán könnyű fogásnak látszanak, mégis rosszul hatnak a vércukrodra.
Ez is érdekelhet
- Ismét összefogtak a Fressnapf vásárlói: közel 12 millió Ft adomány a Kutyák Határok Nélkül Alapítványnak (x)
- Korábbi évadkezdéssel és bővebb műfaji kínálattal nyit a Margitszigeti Szabadtéri Színház (x)
- Színésznőként ismertük meg, most mesekönyvet illusztrál - A karantén alatt Korponay Zsófi ezzel foglalkozik
beauty and style

Top olvasott cikkek
- Ő Zoltán Erika 23 éves lánya: a gyönyörű Zoé le sem tagadhatná az anyját
- KRESZ-tábla-kvíz: tudod, melyik a várakozni tilos tábla? Teszteld tudásodat!
- Dér Heni gyönyörű menyasszony volt: különleges ruhában ment férjhez
- Villámkvíz a magyar földrajzból: általános iskolában tudni kellett a válaszokat
- 10 kép Észak-Koreából, amiért kitiltást kapott a fotós – Ezt az arcát senki nem láthatja az országnak
A glikémiás index azt mutatja meg, hogy az adott étel milyen mértékben fokozza az inzulintermelést. Minél magasabb a GI, annál nagyobb sokkot jelent az anyagcseréd számára, ezért az ilyesféle táplálékokat érdemes elkerülni.
Alattomos vércukoremelők az egészségesnek vagy ártalmatlannak hitt élelmiszerek között is szép számmal akadnak, íme, a legveszélyesebbek.
Alacsony glikémiás indexű ételek
Azokat az ételeket, amelyek kíméletesen emelik meg a vércukorszintedet, majd hosszú ideig kiegyensúlyozottan tartják azt, a nap bármely szakaszában nyugodtan fogyaszthatod. Kattintsd végig képeinket, és ismerd meg őket!
OLVASD EL EZT IS!

- zsírégető táplálék
- fogyasztó praktikák
Forró zsírégetők: karcsúsító táplálékok, melyek felmelegítenek

- zsírégető táplálék
- fogyasztó praktikák
Íme, a 8 legerősebb zsírbontó ital: ezeket idd a fogyásért!

- túlsúly
- fogyasztó praktikák