8 bevált úszógumigyilkos hasi zsírpárna ellen
Íme, néhány táplálék, mely leolvasztja hasadról a felesleget.

Dia

 	Zeller 	A zeller rostjai mellett vízhajtó tulajdonságával segíti elő a felesleg leadását. Mivel megszabadít a sejtek között felgyülemlett, fölösleges folyadéktól, centikben mérhető fogyást eredményez a has tájékán. 	Kapcsolódó cikk: 	Felpörgeti a zsírégetést az alma-zeller diéta »

Zeller

A zeller rostjai mellett vízhajtó tulajdonságával segíti elő a felesleg leadását. Mivel megszabadít a sejtek között felgyülemlett, fölösleges folyadéktól, centikben mérhető fogyást eredményez a has tájékán.

Kapcsolódó cikk:
Felpörgeti a zsírégetést az alma-zeller diéta »

Dia

 	Gyömbér 	A gyömbér enyhíti a haspuffadást és az emésztőszervek gyulladásos megbetegedéseit. Mivel vérbőséget okoz, gyorsítja a szervezet kiválasztó folyamatait, így a méregtelenítést is, aminek hatására a szövetek ismét feszesek lesznek, a zsírégető folyamatok pedig felgyorsulnak. 	Kapcsolódó cikk: 	Így fogyhatsz 5 nap alatt 3 kilót gyömbérrel »

Gyömbér

A gyömbér enyhíti a haspuffadást és az emésztőszervek gyulladásos megbetegedéseit. Mivel vérbőséget okoz, gyorsítja a szervezet kiválasztó folyamatait, így a méregtelenítést is, aminek hatására a szövetek ismét feszesek lesznek, a zsírégető folyamatok pedig felgyorsulnak.

Kapcsolódó cikk:
Így fogyhatsz 5 nap alatt 3 kilót gyömbérrel »

Dia

 	Savanyú káposzta 	A savanyú káposztának rendkívül magas a rosttartalma, így segít megtisztítani a beleket a lerakódott salakanyagoktól, átmossa a vastagbelet, helyreállítja a bélflórát, ezzel pedig megkönnyíti az emésztést és az anyagcserét. A derékbőségedből pedig centiket farag le. 	Kapcsolódó cikk: 	5 nap alatt 3 kiló mínusz savanyú káposztával »

Savanyú káposzta

A savanyú káposztának rendkívül magas a rosttartalma, így segít megtisztítani a beleket a lerakódott salakanyagoktól, átmossa a vastagbelet, helyreállítja a bélflórát, ezzel pedig megkönnyíti az emésztést és az anyagcserét. A derékbőségedből pedig centiket farag le.

Kapcsolódó cikk:
5 nap alatt 3 kiló mínusz savanyú káposztával »

Dia

 	Citrom 	A citrom remek zsírégető hatását kimagasló C-vitamin-tartalmának köszönheti, ami serkenti szervezeted thyroxintermelését. Ez a hormon hatással van a zsírégetésre. Ha nincs belőle kellő mennyiség a szervezetedben, akkor anyagcseréd lelassul, és könnyebben felhalmozódnak a zsírpárnák. 	Kapcsolódó cikk: 	Fogyj a zsírgyilkos citromdiétával! »

Citrom

A citrom remek zsírégető hatását kimagasló C-vitamin-tartalmának köszönheti, ami serkenti szervezeted thyroxintermelését. Ez a hormon hatással van a zsírégetésre. Ha nincs belőle kellő mennyiség a szervezetedben, akkor anyagcseréd lelassul, és könnyebben felhalmozódnak a zsírpárnák.

Kapcsolódó cikk:
Fogyj a zsírgyilkos citromdiétával! »

Dia

 	Fokhagyma 	A fokhagyma segít megszabadulni a szervezetben lerakódott méreganyagoktól és zsíroktól, elősegíti a kiválasztó folyamatokat, gyorsítja az emésztést, valamint megszünteti az emésztőszervek esetleges gyulladásait. 	Kapcsolódó cikk: 	Extra erős fogyasztószer fillérekből, házilag »

Fokhagyma

A fokhagyma segít megszabadulni a szervezetben lerakódott méreganyagoktól és zsíroktól, elősegíti a kiválasztó folyamatokat, gyorsítja az emésztést, valamint megszünteti az emésztőszervek esetleges gyulladásait.

Kapcsolódó cikk:
Extra erős fogyasztószer fillérekből, házilag »

Dia

 	Kelbimbó 	A kelbimbó emésztésserkentő tulajdonsága többek között magas rosttartalmának köszönhető: a bélrendszerbe kerülve a rostok letisztítják a bélfalra tapadt káros salakanyagokat. Ha pedig sikerül megszabadulnod a lerakódott méreganyagoktól, salakanyagoktól, gyorsan csökken a derékbőséged is. 	Kapcsolódó cikk: 	Csökkenti a hasi zsírt, salaktalanít és finom »

Kelbimbó

A kelbimbó emésztésserkentő tulajdonsága többek között magas rosttartalmának köszönhető: a bélrendszerbe kerülve a rostok letisztítják a bélfalra tapadt káros salakanyagokat. Ha pedig sikerül megszabadulnod a lerakódott méreganyagoktól, salakanyagoktól, gyorsan csökken a derékbőséged is.

Kapcsolódó cikk:
Csökkenti a hasi zsírt, salaktalanít és finom »

Dia

 	Ginseng 	A fogyókúra során a ginseng általános élénkítő hatásából fakadó anyagcsere-serkentő tulajdonságot fordíthatod a javadra, emellett serkenti az emésztőrendszer működését, és a salaktalanítást is fokozza. Segít abban, hogy derékban mielőbb karcsúsodj. 	Kapcsolódó cikk: 	Így gyorsítsd fel a fogyást ginsenggel! »

Ginseng

A fogyókúra során a ginseng általános élénkítő hatásából fakadó anyagcsere-serkentő tulajdonságot fordíthatod a javadra, emellett serkenti az emésztőrendszer működését, és a salaktalanítást is fokozza. Segít abban, hogy derékban mielőbb karcsúsodj.

Kapcsolódó cikk:
Így gyorsítsd fel a fogyást ginsenggel! »

Dia

 	Joghurt 	A joghurt emésztésjavító és salaktalanító hatása révén segít megszüntetni a puffadást, valamint az azzal együtt járó kellemetlen közérzetet, kalciumtartalma pedig csökkenti a zsírsejtek raktározóképességét. Válassz natúr, probiotikus joghurtot! 	Kapcsolódó cikk: 	Egyszerű, salaktalanító, béltisztító joghurtdiéta »

Joghurt

A joghurt emésztésjavító és salaktalanító hatása révén segít megszüntetni a puffadást, valamint az azzal együtt járó kellemetlen közérzetet, kalciumtartalma pedig csökkenti a zsírsejtek raktározóképességét. Válassz natúr, probiotikus joghurtot!

Kapcsolódó cikk:
Egyszerű, salaktalanító, béltisztító joghurtdiéta »

Ezt is szeretjük
Fotó: