6 hatékony béltisztító csodaszer
2 kilót adhatsz le velük!
Ha szeretnéd megtisztítani szervezeted a felhalmozódott salakanyagoktól, ezeket vesd be!

beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha gyorsan szeretnél leadni néhány kilót, úgy, hogy közben még szervezetedet is megtisztítod a lerakódott salakanyagoktól, jó választás lehet számodra valamely igen hatékony, természetes béltisztító szer. A méreganyagok távozásának köszönhetően ezen eszközök segítségével gyorsan és hatékonyan szabadulhatsz meg akár két kilótól is, ám arra mindig ügyelj, hogy ne vidd túlzásba alkalmazásukat, hiszen azzal adott esetben több kárt okozhatsz, mint hasznot. Nem árt, ha háziorvosod véleményét is kikéred.

Káposztalé, szilvalé, almalé

Ha mesterséges hatóanyagok bevetése nélkül szeretnéd megtisztítani bélrendszered, célravezető lehet bizonyos zöldség- és gyümölcslevek fogyasztása. Ügyesen megoldhatod a problémát egy-másfél deciliter savanyú káposztalé elfogyasztásával, ami hashajtó hatásának köszönhetően gyorsan beindítja emésztésedet, és eltávolítja emésztőrendszeredből a salakanyagokat is.

Megoldás lehet a szilvalé is, ami ugyan kíméletesebb, az esetek többségében azonban nagyon édes, ezért hosszútávon túl sok kalóriával látja el szervezetedet, éppen ezért ne vesd be túl gyakran. Jó választás lehet azonban a vízzel bőven hígított almalé is, amennyiben ódzkodsz a káposztalétől.

Glaubersó

A galubersós gyógyvíz átmossa a bélrendszert, megtisztítja a nyálkahártyát, eltávolítja a káros baktériumokat és a bomlástermékeket, emellett jó hatással van az epére és a májra is, fokozza utóbbiak működését. Ha a gyümölcslevek nem voltak elég hatékonyak, oldj fel körülbelül 30 gramm glaubersót háromnegyed liter meleg vízben, majd idd meg minél gyorsabban, lehetőleg 10 percen belül.

Ha gyorsan túl akarsz lenni a dolgon, akkor csak 2,5 deciliter meleg vízben oldd fel, majd hajtsd le, és igyál rá fél liter hideg vizet. A glaubersóra ivott víz enyhén édeskés ízű, illetve kimondottan frissítő lesz. Ezt a módszert kizárólag otthon alkalmazd.

A gyógyító meleg

Ha úgy érzed, emésztéseddel az utóbbi időben nincs minden rendben, gyakran van szorulásod, emellett olykor görcsöl is a hasad, a jótékony meleg megnyugvást hozhat, ugyanakkor bélrendszered mozgását is fokozza, ezáltal gyorsabban távoznak majd a méreganyagok.

A hasadra helyezett meleg kéz ilyenkor igen jó szolgálatot tehet, ráadásul mindig a rendelkezésedre áll. Ha azonban kezeid nem bizonyulnak elég melegnek, célravezető lehet, ha összedörzsölöd őket, ha azonban még így sem melegszenek fel kellőképpen, tegyél egy meleg vizes palackot a fájdalmas területre. A meleg nyugtatóan hat majd emésztőszerveidre, így rövid időn belül a kellemetlen fájdalomtól is megszabadulsz.

Passzázs-só

A belek megtisztításának hatékony, de kíméletes módját jelenti a passzázs-só alkalmazása. Ezt is hasonlóképp fogyaszd, mint a glaubersót, tegyél két púpozott teáskanálnyi sót egy nagyobb, üres pohárba, majd nagyon lassan öntsd fel vízzel, különben a só habzani kezd, és kifut a pohárból.

Ezután idd meg az egészet. Valamivel kellemesebb élményre számíthatsz, mint a glaubersó esetében, hiszen ennek íze leginkább a citroméra emlékeztet.

A módszer lassabban hat, mint az előbbi, ugyanakkor garantáltan megszabadít a káros salakanyagoktól és bomlástermékektől.

Cikkünk Rüediger Dahlke A böjtölés nagykönyve című műve alapján készült.

Bizonyos időközönként mindenkinek meg kell szabadulnia terheitől, hogy helyet biztosítson az újnak, és lehetővé tegye az egészséges fejlődést. Hogy újra zavartalanul élvezhesd az élet kínálta bőséget, az üresség ölében is időznöd kell egy ideig. A böjtölés során mind a test, mind pedig a lélek mélyreható átalakuláson és tisztuláson megy keresztül, ez ugyanis nem csupán a test kezelése, hanem egyfajta pszichoterápia is, melyet belső orvosod irányít. Könyvében Dahlke a böjtölés egész útján elkíséri az olvasót: a felkészüléstől kezdve a böjt krízisein át egészen a megtöréséig és a táplálkozás hosszú távú átalakításáig.

Kiadja az Édesvíz Kiadó.
A könyv ára 3590 forint.
A könyvet itt rendelheted meg.

OLVASD EL EZT IS!

fagyi sutivel
  • elhízás okai
  • végleges fogyás

Ezért hízol el: a rejtett veszély

lanyok
  • fogyasztó praktikák
  • karcsúsító ital

A leggyorsabban ható fogyókúrás italporok

Ezt is szeretjük