8 ebéd 500 kalória alatt, amiben nincs csirkemell: laktatóak, és tele vannak rostokkal
Olyan 500 kalória alatti ebédeket mutatunk, amikben nincs csirkemell, cserébe rostokban bővelkednek.

GettyImages-1370764504
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

500 kalória alatt is lehet olyan ebédeket kreálni, amik nem tartalmaznak csirkemellet, mégis hasznos fehérjékkel, rostokkal látják el a szervezetet. A szárnyashúst sok fogyókúrázó előszeretettel fogyasztja, de egy idő után unalmassá, egyhangúvá válhat a menü tőle.

A sikeres fogyókúra 70 százalékban az evéstől, 30 százalékban pedig a mozgástól függ, ami aránypár jól mutatja, hogy milyen sokat számít a megfelelő, kiegyensúlyozott táplálkozás. 

500 kalóriás ebédek

Egyre több diétás módszert fejlesztenek ki a dietetikusok, szakértők, köztük túlnyomórészt olyanok találhatóak, melyek tiltják, vagy legalábbis mérsékelik a cukrozott, előre feldolgozott, transzsírban gazdag élelmiszerek fogyasztását, helyettük a rostokban, esszenciális olajokban és fehérjékben bővelkedő ételeket, italokat javasolják. Sokan a kalóriaszámoláson alapuló fajták mellé tették le a voksukat, és testsúlytól függően olyan étrendet követnek, amivel kalóriadeficites állapotot lehet előidézni, beindítva ezzel a zsírégetést és a fogyást. Az alább láható ebédötletek nem érik el az 500 kalóriát, mégis hosszan laktatnak.

(Képek forrása: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük