8 ebéd 500 kalória alatt, amiben nincs csirkemell: nagyon kiadósak, és tele vannak rostokkal

A csirkemell körettel sokaknak bevett választás ebédidőben, pedig ennél sokkal színesebben is lehet étkezni úgy, hogy közben kiadós maradjon a fogás.

GettyImages-517678429
beauty and style
Top olvasott cikkek

A kalóriaszámoláson alapuló diétákkal tartós fogyást lehet elérni, egy idő után az ember már annyira belejön, hogy ránézésre meg tudja mondani, hogy nagyjából hány kalória lapul egy-egy ételben.

A jól bevált étrendet időnként nem árt színesebbé tenni új fogásokkal, hiszen fehérje tekintetében sokan a csirkemellnél nem jutnak tovább, pedig számos olyan élelmiszer van, amivel helyettesíthető ez a szárnyashús.

500 kalória alatti ételek

Az egészséges, kiegyensúlyozott táplálkozás alapja a rostok és lassú felszívódású szénhidrátok, fehérjék és esszenciális zsírok megfelelő aránya - napi kalóriabevitel szerint csoportosítva ebben a táblázatban tudod ellenőrizni, de ideális esetben az étrend 52% szénhidrátból, 18% fehérjéből és 32% zsírból áll. Az alább látható ebédötletek segíthetnek abban, hogy minél változatosabban étkezz a mindennapokban!

(Borító- és ajánlókép forrása: Getty Images Hungary, cikken belüli képek forrása: Getty Images Hungary, Street Kitchen.)

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!


Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

Promóció

Ezt is szeretjük