300 kalóriás, laktató reggelik, amiktől délig nem leszel éhes: 8 tápláló napindító
Finom, mégis kalóriaszegény reggeliket mutatunk, amik egész délelőttre eltelítenek.

dietas-reggeli9
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Azt már valószínűleg jól tudja mindenki, hogy a reggeli a nap legfontosabb étkezése. Valóban a korai órákban érdemes a legnagyobb mennyiségű ételt elfogyasztani, azonban nem mindegy, milyen fogások kerülnek az asztalra.

Sokan beleesnek abba a hibába, hogy reggelire mindent megengednek maguknak az olajban sült szalonnától kezdve a cukros gabonapelyhekig. Ezzel nincs is semmi gond, ám a diétázóknak még ilyenkor sem érdemes a csábító ételek után nyúlniuk, hiszen rengeteg ízletes alternatíva van, amik még alakbarátok is.

300 kalóriás reggelik

Ha diétás reggeliről van szó, az alábbi szempontoknak jó, ha megfelelnek az elfogyasztásra váró ételek: legyen alacsony a kalóriatartalmuk, de egyben telítsenek is el délig, hogy ne kívánjuk meg a nasikat. Az sem hátrány, ha még finomak is. Ezek a 300 kalóriás reggelik valóságos főnyereménynek számítanak, ráadásul semmilyen különleges hozzávalót nem kell beszerezni hozzájuk. A titok az adagok pontos kimérésében rejlik, így ezzel nem érdemes trükközni. Ezek a vitaminokban és hasznos tápanyagokban gazdag reggeliötletek beindítják az emésztést, kellő energiát adnak, amivel a fogyást is támogatják.

(Képek forrása: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük