3 hónap alatt 15 kilótól szabadult az anyuka
Így csináld utána
Nézd meg, hova sikerült eljutnia mindössze 90 nap alatt, és nem fogsz hinni a szemednek.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Becky Huff története nagyon hasonlóan kezdődött, mint sokaknak: fiatalon nem voltak súlyproblémái, ám egyetemistaként hízni kezdett, míg el nem jutott nyolc év alatt oda, hogy körülbelül 20 kilóval volt nehezebb, mint amennyi szeretett volna lenni. Ekkor határozta el, hogy ideje változtatni.

Becky első gyermeke születése után sokáig háziasszonyként otthon maradt. Aztán végre egy ismerős anyuka elcsalogatta az edzőterembe, ami végül elindította azt a hatalmas változást, ami Becky fogyásához vezetett.

Ezt sportolta

A fiatalasszony számos edzésprogramot kipróbált, felhalmozott egy sor tréning-DVD-t, sőt, az edzőtermeket is sűrűn váltogatta, de egyik próbálkozása sem tartott sokáig. Aztán megtalálta azt a sportot, amibe beleszeretett.

Becky számára a nagyon kemény, 45 perces HIIT-edzések  váltak be, melyeket az anyuka kezdésként rögtön hetente öt alkalommal vállalt. Egy hónap után ugyan még nem azokat az eredményeket látta magán, mint amiket remélt, mégis kitartott. Így sikerült három hónap alatt többet elérnie, mint amennyit eredetileg szeretett volna. Ez a képen is látszik.

Mit evett?

Becky időközben az étkezési szokásait is jócskán megváltoztatta. A legfontosabb változtatás az volt, hogy a finomított szénhidrátokat teljes kiőrlésű ételekre cserélte. A cukros müzli reggel helyet adott a zabkásának és a zöldséges omlettnek, az ebédeknél a csirkemell, az édesburgonya, a brokkoli, a spenót és a tojás kapták a főszerepet. Ami a vacsorát illeti, az az ebédhez nagyon hasonlóan alakult.

A diéta betartásában Beckynek sokat segített, hogy minden vasárnap előre elkészítette, megtervezte a heti ételeit, így sokkal kisebb volt a kísértés.

Még több motiváció

Becky szerint a legfontosabb, hogy tudd, mi a célod a fogyókúrával, hiszen ez fogja tartani benned a lelket. A fiatalasszony például aktívabb anyuka szeretett volna lenni. Nézd meg ezeket a sikeresen lefogyott, tudatos nőket, és meríts ihletet, motivációt az ő történetükből!

Ezt is szeretjük