2021 nagy fogyásai: 10 ember, aki nem csak vékonyabb, de egészségesebb is lett

A fogyás nemcsak a fizikai, hanem a mentális egészségre is jótékonyan hat, és a 2021-es évben is akadtak olyan a nők, akik bebizonyították, hogy megéri életmódot váltani.

2021 nagy fogyásai
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az interneten rengeteg motiváló fogyástörténettel lehet találkozni, melyeknek egyik célja, hogy az elkeseredett, önbizalomhiánnyal és túlsúllyal szenvedők erőt meríthessenek belőle.

A fogyás nem megy egyik napról a másikra, sőt, bizonyos időszakokban a mérleg nyelve konokul, mozdulatlanul állva „értékeli” az adott hét vagy hetek kemény erőfeszítéseit. De pont ilyenkor nem szabad feladni.

Motiváló történetek 2021-ből

A rendszeres, legalább heti 2-3 alkalommal végzett intenzív mozgás is támogatja az egészséget, javítja a koleszterin- és vércukorszintet és az érrendszer működését, amivel számos komolyabb betegség előzhető meg. De a testmozgás önmagában nem elegendő, a megfelelő táplálkozás kulcsfontosságú a sikeres fogyókúra érdekében, még akkor is, ha lemondásokkal jár. Az alább olvasható történetek szereplői elmondták, mennyi mindent sikerült elérniük pár év alatt - bebizonyították, hogy soha nem szabad feladni a harcot az álomalakért és az egészségért. 

(Cikken belüli és ajánlóképek forrása: Northfoto, Instagram / lisafantocone, Tóth Angéla, Kovács Lilla, Instagram / sheistotallylosingit, borítókép forrása: Getty Images Hungary)

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük