2021 nagy fogyásai: 10 ember, aki nem csak vékonyabb, de egészségesebb is lett
A fogyás nemcsak a fizikai, hanem a mentális egészségre is jótékonyan hat, és a 2021-es évben is akadtak olyan a nők, akik bebizonyították, hogy megéri életmódot váltani.

GettyImages-1125859595
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az interneten rengeteg motiváló fogyástörténettel lehet találkozni, melyeknek egyik célja, hogy az elkeseredett, önbizalomhiánnyal és túlsúllyal szenvedők erőt meríthessenek belőle.

A fogyás nem megy egyik napról a másikra, sőt, bizonyos időszakokban a mérleg nyelve konokul, mozdulatlanul állva „értékeli” az adott hét vagy hetek kemény erőfeszítéseit. De pont ilyenkor nem szabad feladni.

Motiváló történetek 2021-ből

A rendszeres, legalább heti 2-3 alkalommal végzett intenzív mozgás is támogatja az egészséget, javítja a koleszterin- és vércukorszintet és az érrendszer működését, amivel számos komolyabb betegség előzhető meg. De a testmozgás önmagában nem elegendő, a megfelelő táplálkozás kulcsfontosságú a sikeres fogyókúra érdekében, még akkor is, ha lemondásokkal jár. Az alább olvasható történetek szereplői elmondták, mennyi mindent sikerült elérniük pár év alatt - bebizonyították, hogy soha nem szabad feladni a harcot az álomalakért és az egészségért. 

(Cikken belüli és ajánlóképek forrása: Northfoto, Instagram / lisafantocone, Tóth Angéla, Kovács Lilla, Instagram / sheistotallylosingit, borítókép forrása: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük