Közel 200 kilót fogyott együtt a házaspár, hogy gyermekük lehessen: 7 évig próbálkoztak mindhiába
A férj 140 kilót, a feleség 55 kilót adott le.

cover-ok
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A megfelelő életmód, az egészséges és kiegyensúlyozott táplálkozás, valamint a rendszeres mozgás nagyban megkönnyíti a teherbe esést, a túlsúly és az ebből adódó hormonális zavarok, egészségügyi problémák pedig nagyban megnehezítik.


Így volt ezzel Dustin és Raquel Hall is. A házaspár mindkét tagja évek óta hatalmas túlsúllyal küzdött, pedig sok más párhoz hasonlóan ők is szerettek volna kisbabát. Hét évig próbálkoztak, de Raquelnek nem sikerült teherbe esnie. A nő amellett, hogy nagyjából 50 kiló súlyfelesleggel küzdött, az orvosok PCOS-t - policisztás ovárium szindrómát - állapítottak meg nála, ami még inkább nehezítette a teherbe esést. A PCOS gyakran magas inzulinszinttel jár együtt, ami magasabb tesztoszteronszintet eredményezhet. Ez kedvez a has körüli zsírpárnák kialakulásának megjelenésében, mindez megnöveli a 2-es típusú diabétesz, valamint a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát.

Közel 200 kilót fogytak együtt

Az orvosok azt mondták a fiatal párnak, az egyetlen esélyük arra, hogy kisbabájuk legyen, az az, ha mindketten lefogynak. Dustin végül 140 kilót, felesége pedig 55 kilót adott le két és fél év alatt. Az életmódváltás és a testsúlycsökkentés pedig valóban meghozta számukra azt, akire mindennél jobban vágytak: egy kisbabára, aki végül 2020. decemberében látta meg a napvilágot. Ismerd meg történetük!

Borító- és ajánlóképek: Northfoto

Ezt is szeretjük