108 kilót fogyott 30 felett: így vesztett zsírt az amerikai nő
Elképesztő előtte-utána fotókat mutatunk. Ismerd meg a módszerét, neked is beválhat!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Angie Filardo négy év alatt 108 kilótól szabadult meg, ami nemcsak az alakjának és az önbizalmának, de az egészségének is nagyon jót tett. Angie 35 évesen jobban néz ki, mint valaha. Sikeres fogyókúrájának történetét és módszerét most megosztotta a világgal, hogy másoknak is segítsen példájával.

Angie saját bevallása szerint mindig is telt alkatú volt, de gyerekei születése után már nem pusztán erről volt szó. Túlsúlyossá vált, már orvosai is aggódtak érte, hogy hamarosan műtétek sora elé kell néznie, ha el akarja kerülni a túlsúlyossága miatt fenyegető szívrohamot.

A fiatal nőre olyannyira sokkolóan hatott a hír, hogy komolyan átgondolta, egyetlen esélye, ha lead jelentős túlsúlyából.

Önismeret a sikeres fogyókúrához

Azonban tisztában volt azzal, hogy mivel az addigi fogyókúrás próbálkozásai sorra csődöt mondtak, valamilyen más módszerre lesz szüksége. Annak érdekében, hogy ezúttal tényleg le tudja adni a fölös kilókat, elhatározta, hogy kis lépésekben fog haladni, és az egyes célok eléréséért minden egyes alkalommal jutalmazni fogja magát.

De nem finomságokkal, hanem egy új kézitáskával vagy az edzéseihez szükséges új darabokkal. Így a célok így könnyebben teljesíthetővé váltak, valamint azonnal pozitív hozadékuk is lett.

A nő eleinte olyan apróságokat változatott, mint a napi 15 perces séták beiktatása, vagy az, hogy minden reggel leült, és elfogyasztotta egészséges reggeliét. Majd lassan-lassan egyre több mindent tudott rendszeresíteni mindennapjaiban annak érdekében, hogy egészséges lehessen. Fokozatosan haladt, kitartó volt, és négy év után hihetetlen teljesítményt mondhat magáénak. Mostani súlyát már játszi könnyedséggel tartja, és nem kell attól félnie, hogy visszahízik, hiszen az évek során átalakította apró szokásokból felépülő életvitelét: ma már teljesen egészségesen étkezik és rendszeresen mozog.

Ezt is szeretjük