104 kiló volt, bikinimodell lett
Ezt a történetet el kell, hogy olvasd, annyira elképesztő
Még éppen időben változtatta meg az életét, és fogyott le 50 kilót.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A kanadai Donna Gillie 2010-ben még 104 kiló volt, és édességeken élt, ám azóta hatalmas változás következett be az életmódjában, így ma már a harmadik bikinis versenyén is túl van. Olvasd el a történetét!

Donna elmondása szerint sebészi beavatkozás nélkül, csak diétával és sporttal érte el jelenlegi lenyűgöző alakját. Mivel a fogyókúrát még időben elkezdte, 22 éves korában, a bőre nagyon jól helyreállt a súlyvesztés követően, és állva gyakorlatilag nem is látszik a fölösleg belőle.

Így kezdődött a történet

Donna mindig is imádta az édességeket: a csokoládét, a jégkrémet és legfőképpen a sajttortát. Súlyproblémái tinédzserkorában kezdődtek: egyre többször ette magát túl, és mire egyetemre ment, rengeteg fölös kilót szedett fel.

A fordulópont csak 22 éves korában következett be az életében, amikor már 104 kilóval az ülés sem tűnt számára kényelmesnek.

Innen jött az elhatározás, hogy fittebbé váljon, éppen ezért beiratkozott egy fitneszklubba, és a következő két évben 30 kilót fogyott anélkül, hogy bármit is változtatott volna az étrendjén.

Ahhoz azonban, hogy továbblendülhessen, az étkezési szokásait is át kellett alakítania. A menübe fokozatosan egyre több zöldség és gyümölcs került, eltűntek a konzervek és a gyorsételek, míg az edzések tempója felpörgött. Donna hamarosan zumba-, szteptorna- és body pump- órákra járt, sőt, tíz kilométeres futóversenyeken is részt vett.

A modellkedésig vezető út

Amikor Donnának sikerült elérnie az 52 kilós testsúlyt, úgy érezte, szakmai segítségre van szüksége a továbblépéshez. Éppen ezért személyi edzőt keresett magának, aki olyan gyakorlatsorokat állított össze, amelyeknek köszönhetően szebb tónust kaptak a lány izmai.

Az első bikinis megmérettetésre 2014-ben került sor. Donna nagyon ideges volt, amikor a színpadra lépett, ám nem sokkal később már az edzőjét dicsérte az ötletért. Ekkor pontosan feleannyi kilót nyomott, mint amikor először elment edzeni.

Donna elmondása szerint a fogyás csakis jó irányban változtatta meg az életét. Rengeteg embertől kapott pozitív visszajelzéseket, sőt, egyre többen mennek  oda hozzá, és kérik a tanácsát. Ilyenkor a modell nagyon szívesen elmeséli a történetét, és igyekszik bátorítani azokat, akik még csak az első lépéseknél tartanak. Donna a legfontosabbnak a hozzáállást tartja, ha a fogyás kérdéséről van szó, sőt, a fitneszközösségek támogató erejéről is nagyon jó véleménnyel van.

Nemrégiben, 2015 decemberében már a harmadik versenyén vett részt sikeresen. A megmérettetések azonban nem a trófeákról vagy az elismerésről szólnak számára, hiszen nem valaki másnak, csakis önmagának szeretne bizonyítani.

Ha szeretnél többet is megtudni a lenyűgöző fogyásról, vagy még több előtte-utána képre vagy kíváncsi, keresd fel Donna Instagramját - @LifeOfDonnaG -, ahol máris nyolcszáz követő kíséri figyelemmel a megosztásokat.

Ezt is szeretjük