8 fogyókúrás édesség 100 kalória alatt: nincs fűrészporízük, mégsem hizlalnak

A fogyókúrás édességek nem feltétlenül íztelenek és szárazak, vannak köztük nagyon finom fajták is.

GettyImages-1255426184
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A sikeres diéta egy önmagaddal megkötött kompromisszummal kezdődik. A szigorú tiltások ugyanis nemcsak hogy nem hangzanak túl jól, és nehéz hosszú távon tartani őket, még egyfajta dacosság érzése is eluralkodhat az emberen.

Nem is szabad rugalmatlan tiltólistát létrehozni, persze némely, mint a magas glikémiás indexű táplálékok fogyasztását, amik gyorsan felszívódó szénhidrátot tartalmaznak, érdemes minimálisra redukálni. De néha-néha, amikor mindennél jobban vágysz az édességre, egy-egy finom falat beleférhet a diétába - pláne, ha még a száz kalóriát sem éri el!

Édességek 100 kalória alatt

Az alacsony kalóriatartalmú édességekről sokaknak azonnal a fűrészporíz juthat eszébe, hiszen azt hiszik, ami diétás, az nem is lehet finom. Ez persze nagy tévedés. Az alább felsorolt desszerteknél egyedül arra kell koncentrálni, hogy az emberrel ne szaladjon el a ló, mert túlzó mennyiségben hirtelen azon kaphatod magad, hogy mégis több száz kalóriát vittél be - mutatunk pár édességet, amik vendégváró falatokként, laktató reggeliként vagy diétás nasiként is megállják a helyüket.

(Képek forrása: Getty Images Hungary)

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!


Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

Promóció

(Képek: Getty Images.)

Ezt is szeretjük