Melyik testrészedben rejlik nőies varázserőd? Maja jegyed elárulja
Maja horoszkópodból megtudhatod, melyik részed a legszexibb. Ha nem ismered a jegyed, segítünk!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nőként kíváncsi lehetsz arra, hogy miben rejlik kisugárzásod, mi a nőiességed forrása.

A maja horoszkóp most megmondja a választ. Keresd ki a lenti dátumok alapján, hogy melyik maja jegy szülöttje vagy, és olvasd el jellemzésed!

Denevér - Tzootz (július 26-augusztus 22.)

Ha Denevér a maja jegyed, akkor a karod a legszexibb testrészed. Vonalai kecsesek, nőiesek. Kisugárzásod erősítheted, ha itt hordható ékszereket viselsz. Hordhatsz akár felkarékszert is, nálad ez sem lesz sok.

Skorpió - Dzec (augusztus 23-szeptember 19.)

Skorpió a maja jegyed? Nőiességed éke gyönyörű és kecses derekad. Ha egy férfi megpillantja, azonnal megbabonázza a látványa. Viselj gyakran olyan ruhákat, amelyek kiemelik a derekad vonalát!

Szarvas - Keh (szeptember 20-október 17.)

Nyakad kecses és formás, amennyiben a Szarvas a maja jegyed. Nagyszerűen állnak neked a nyakékek és a nyakláncok. Bár azt hihetnéd, egy garbóval csak elrejted vonalát, egy testre simuló darab titokzatossá, szexivé tehet téged.

Bagoly - Moan (október 18-november 14.)

Arcvonásaid teszik, hogy ha megjelensz valahol, minden férfiszem azonnal rád tapad. Tekinteted igéző, szád szexi, homlokod bájos lehet, így egy pillanat alatt képes lehetsz lefegyverezni egy férfit.

Páva - Cutz (november 15-december 12.)

Csodás hajkoronád tesz téged mássá, kiemelkedővé. Nőies vonzerőd kulcsa a tincsekben rejlik. Esése, illata, tapintása csodálatos, és a férfiakat szinte hipnotizálja a mozdulat, ahogyan beletúrsz, vagy hátradobod a hajad.

Gyík - Xibkay (december 13-január 9.)

Nőies és csábító nő lehetsz, amit nagyban köszönhetsz csodás hátadnak. Vonzerőd forrása ez a részed, ezért alkalmakkor érdemes hátul kivágott ruhába bújnod, illetve előnyben részesíteni a kontyot a kiengedett hajjal szemben.

Majom - Batz (január 10-február 6.)

Legyen bár kisebb vagy nagyobb, melled a nőies vonzerőd kulcsa. Formája megigézheti a férfiakat. A mindennapok során érdemes testhezálló, illetve dekoltált ruhákat viselned, hogy kiemeld szexi adottságod.

Sólyom - Coz (február 7-március 6.)

Kezeid szépsége már az első találkozáskor is szembetűnő lehet a férfiaknak, de az első randin mindenképpen lehet alkalom alaposabban megfigyelni, milyen kecses és nőies. Körmeid szintén igen tetszetősek.

Jaguár - Balam (március 7-április 3.)

Bőröd látványa, tapintása, illata elvarázsolhatja a férfiakat. Hihetetlenül vonzónak, szexinek láthatnak miatta. Nőiességed forrására vigyázz, óvd a bőröd szépségét jó minőségű kozmetikumokkal, természetes pakolásokkal!

Kutya - Pek (április 4-május 1.)

Tekinteted úgy hathat a férfiakra, mint egy boszorkányos varázsütés vagy villámcsapás. Nőiességed ékkövei a szemeid. Pillantásod mély, igéző és szexi lehet. Sok sminkre nincs is szükséged, de egy kis spirállal érdemes kiemelned.

Kígyó - Kaw (május 2-május 29.)

Lábaid lenyűgözhetik a férfiszemeket, ez a részed ugyanis a nőies vonzerőd legfőbb forrása. Viselj olyan nadrágokat, amelyek látni engedik vonalaikat. Ha néha magassarkút húzol, nőiességed tovább hatványozódhat.

Nyúl - Tzub (május 30-június 26.)

Orrod vonala - akkor is, ha nem feltétlenül pisze - kecses lehet és csinos, arcod karakterének, szépségének fő meghatározója. Profilból is és szemből is mutatós lehet, a férfiak szexinek láthatják.

Teknős - Aak (június 27-július 25.)

Kerek popsid mindent visz - a férfiak imádják. Nőiességed fő meghatározója íves, gömbölyded vonala, amelyen nemcsak a farmer simul tökéletesen, de a szűk szoknyák egyenesen észvesztően állnak.

Ezt is szeretjük