4 dolog, amit tudnod kell a Vízöntő férfiról
A Vízöntő férfiakkal nem mindig könnyű, de megéri az energiát. Nézd meg, mely tulajdonságokkal nem árt tisztában lenned.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Vízöntő a kreativitás, a képzelőerő és a szokatlan megoldások jegye. Mellette biztosan nem lehet unatkozni, sajátos világszemlélettel és eredeti látásmóddal rendelkezik, ami sokszor kizökkenti a dolgokat és az embereket a megszokott kerékvágásból.

Gyakran céljuk is a Vízöntőknek, hogy némi vihart kavarjanak maguk körül, és felbolygassák az állóvizet, így nem csoda, ha némi provokatív hajlamot vélsz felfedezni bennük.

Küldetéstudat

A Vízöntőknek általában átlagon felüli küldetéstudatuk van, ezért is kerül ki közülük sok forradalmár és vezető - meg persze azért, mert különösen karizmatikusak is. Szeretnék megváltani a világot, vagy legalábbis elismertek, netán a legkiválóbbak lenni a saját területükön, és ezért nem sajnálják az áldozatot. 

A jegy szülöttei általában a tervezés fázisában vannak, és a jövőre koncentrálnak, szeretik előre látni, mi lesz néhány év múlva.

Az ész a főnök

Bár elterjedt a Vízöntőkről, hogy hadilábon állnak az érzelmekkel, ez nem teljesen igaz. Bár tény, hogy az intellektust és a szellemi teljesítményt helyezik előtérbe, ez nem azt jelenti, hogy érzéketlenek lennének.

Leginkább filozófiai vagy spirituális szemszögből tudnak szembenézni az érzéseikkel, és felvállalni azokat. Vannak dolgok, amelyek a szívügyeik, és amelyekben nem hajlanak a kompromisszumra. Az ezeket érintő kérdésekben hiperérzékenyek lehetnek, és könnyen megsértődhetnek.

Kapcsolatok

A Vízöntő az egyik leginkább társasági jegy. Szeret emberek között lenni, és nincs ellenére az sem, ha csodálókat vagy követőket gyűjthet. Viszont áldozatot is tud hozni azokért, akiket szeret, és nem spórol a segítséggel sem. Örül, ha megoszthatja a tudását. Nagyon fontos számára a barátság, és életében gyakran a szerelem is barátságból alakul. 

Mi derül ki a horoszkópból?

A horoszkóp sok mindent elárul, megtudhatod belőle, kivel illesz össze.

A párkapcsolatban

Bár a Vízöntő alaposan megfontolja, ki mellett kötelezze el magát, és talán nehezen szánja rá magát a kapcsolatra, hűséges és megértő társra találhatsz benne. Egy kapcsolat lehet börtön is, de szárnyakat is adhat, és a Vízöntő az utóbbit keresi. Szeretne szárnyalni, ahogyan az élet többi területén is, és azt érezni, hogy hasznos.

Ugyanakkor, mivel kalandszerető alkat, szeretne a párjának is minél több mindent megmutatni a világból, és örülne, ha vele tartana a felfedezőútján. A Vízöntő férfi mellett úgy érezheted, igazán önmagad vagy, mert hagyja, hogy az legyél, de cserébe neked is nagy szabadságot és mozgásteret kell biztosítani számára, mivel az önállóság és a felfedezése lételeme. Az erőszak vagy nyomás legkisebb jelére hanyatt-homlok menekül.

Ezt is szeretjük