Éves horoszkóp Vízöntőknek: rád mi vár 2016-ban?
Olvasd el 2016-os horoszkópod, mely előrejelzést ad a szerelem, a munka és a pénz terén.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bizonyára kíváncsi vagy, mi vár a 2016-os év során, hiszen kattintottál, hogy elolvashasd horoszkópod.

Mindenki jót remél az új esztendőtől, és te azok közt lehetsz, akik örülhetnek majd. Íme, a horoszkópod.

Szerelem

Párban

Az év során párban márciustól júliusig zavartalan harmónia várhat párkapcsolatodban, komolyabb viták és nagyobb nézeteltérések nem valószínűek ebben az időszakban.

Az érzelmek jó irányt vehetnek, érzelmileg elmélyülhet a kapcsolatod a szerelmeddel. Sokkal harmonikusabb lehet majd viszonyotok, mint eddig bármikor, és nagyobb lehet az egyetértés.

Augusztus és október közt nagy döntések jöhetnek, a jövőtöket, sorsotokat befolyásoló fontos kérdések lehetnek napirenden.

Ezeket sikerülhet hatékonyan összeegyeztetni, ami megkönnyítheti nektek a lépések megtételét. Novemberben új szintre léphettek: összeköltözés, házasság, baba is szóba jöhet.

Egyedül

Ha nincs párod, izgalmas esztendő elébe nézhetsz, mivel 2016 új ismeretségeket, kalandokat tartogat. Noha izgalmas flörtök jöhetnek sorra, sajnos ezekkel együtt csalódás is várhat, amennyiben olyanokkal is szóba állsz, akik nem érdemesek rá. Mindig fontold meg, az illető, aki randira hív, vagy csak kalandra csábít, jó szándékú és őszinte-e. Ha a hatodik érzéked rosszat sejt, hallgass rá! Komolyabb kapcsolatra egészen decemberig nem igazán számíthatsz.

Télen azonban eljöhet a szerelem, amire oly rég vártál, és kitisztulhat előtted, hogy a zátonyra futott ismerkedések, csalódások tulajdonképpen a hasznodra voltak, mivel mindből tanultál. Decemberre tehát minden megváltozhat, mégpedig jó irányban. Új időszak veheti kezdetét, szívügyeid felvirágozhatnak.

Pénz

Ami az anyagiakat illeti, szerencsés lehet számodra a 2016-os év, mivel mindig lesz annyi a zsebedben, hogy ne kelljen aggódnod a számlák miatt, és ne is kelljen lépten-nyomon az árakat figyelned. Még félre is rakhatsz, ha eléggé odafigyelsz.

Ha valamit, azt azért fogadd meg év elején, hogy oda fogsz figyelni a kiadásaidra, mert ha a kontrollt elveszted, a jólétnek vége szakadhat, és sajnos az év hozhat még nehéz napokat, mikor alig-alig jössz ki a fizetésedből.

Karrier

2016-ban a munkában nem lesz könnyű dolgod, főnököd sokkal többet várhat el tőled, mint eddig bármikor. Ne hagyd magad ez alatt a teher alatt összeroskadni, inkább meríts erőt a kihívásokból, és persze pihenj eleget, hogy bírd az iramot.

Ami a kollégáiddal való viszonyodat illeti, nem mindig jössz ki jól velük a 2016-os évben, de ne ijedj meg, ha próbálod megőrizni hidegvéred és józanságod, nem lesz gond. Az együttműködés egyébként pazarul mehet a munkában, csakis a stressz az, ami feszült helyzeteket teremthet.

Ezt is szeretjük