Mindig ugyanabba a számba futsz bele?
Az univerzum üzen neked
Ha mindig ugyanazzal a számmal találkozol, az nem csupán a véletlen műve lehet.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szinte mindenkinek van kedvenc száma vagy szerencseszáma, ám léteznek olyan számok is az ember életében, melyeket, bár nem maga választott ki, elkísérik hosszú időn vagy akár egy életen át.

Mindig ugyanakkor pillantasz az órára, amikor annyi óra, annyi perc van, ugyanezt a számot húzod sorszámként, mikor a bankban sorban állsz, ugyanez a szám jön szembe az utcán egy ismeretlen pólójára írva, és így tovább. Az emberben egy idő után tudatosul, hogy az adott számmal lépten-nyomon találkozik.

Üzen a világegyetem

Vannak, akik mindezt a puszta véletlennek tudják be, és mosolyognak egyet a dolgon, másokat azonban kíváncsivá tesz a különös, megmagyarázhatatlannak tűnő jelenség.

Ha neked is van egy vagy akár több olyan számod is, ami vissza-visszatér a mindennapok során, bizonyára elgondolkodtál már rajta, miért lehet ez, vagy mit jelenthet. Számmisztikával foglalkozók szerint ez egy módja annak, hogy az univerzum üzenetet küldjön.

Mit jelentenek a számok?

Ha szeretnéd tudni, neked mit üzen az univerzum, keresd ki visszatérő számod az alábbiak közül, és megtudhatod! Amennyiben a sokszor jelentkező szám kétjegyű vagy több, a számjegyek leírását egyenként nézd meg, kivéve, ha az a 11, a 22, vagy a 33, ugyanis ezek külön jelentéssel bírnak.

1 - Az egyes a kezdet száma, az új lehetőségé, az indulásé. Azt üzeni vele az univerzum, hogy ne félj belevágni valami újba, légy bátor, és siker vár rád.

2 - A kapcsolatok száma a kettes, ezért, ha ezt látod, párkapcsolatodra vagy családodra gondolj. Foglalkozz velük minél többet, és semmiképp ne hanyagold őket semmi miatt.

Tudj meg többet!

A következő videóban többet is megtudhatsz erről Gyöngyösi Kincső lélekgyógyásztól, számmisztikustól.

3 - A jókedv száma, ugyanakkor van benne némi bizonytalanság is, úgy anyagi, mint lelki értelemben. Az üzenet az, hogy kicsit meg kell komolyodnod, felnőttnek lenned, illetve megerősödnöd.

4 - A pénzzel, pénzkereséssel függ össze ez a szám. Sok jót, anyagi biztonságot mutat, ám figyelmeztet, hogy az egészségedre, a kikapcsolódásra is kellene időt szánnod.

5 - Sikeres üzleti pályát jósol ez a szám. Azt jelenti, munkaügyekben a jó úton haladsz, karriered várhatóan felfelé ível. Jelöl azonban egy tucat változást is az életedben, talán épp a karrier miatt.

6 - A családodra, a párkapcsolatodra, a barátaiddal való viszonyodra irányítja figyelmed, és arra emlékeztet, hogy felelős vagy értük, illetve az ő boldogságukért.

7 - Érdemes lenne elmerülnöd kicsit magadban, megismerni saját magad. Ki is vagy te? Mit szeretnél az élettől? Ezeket kell átgondolnod az univerzum üzenete szerint.

8 - Nagyon fontos neked a karriered. A nyolcas azonban figyelmeztet, hogy legyél kicsit lazább, főnökként pedig kicsit lágyszívűbb.

9 - Érzelmi válságra utal a kilences. Szerelmi életedben lehet egy gubanc, amit érdemes lenne végiggondolnod, illetve megfontolni a jövőt. Ezzel együtt megbocsátásra is ösztönöz.

11 - Rejtett tudásodról, képességedről nem véve tudomást tévúton haladsz, miközben valahol mélyen egy hang azért kiált, hogy egy egészen más életet élj.

22 - Ez a szám arra utal, hogy van valami nagy lehetőség, amiről annak ellenére, hogy tálcán kínálja magát, tudomást sem veszel, csak mész tovább egy másik úton.

33 - Természet adta ajándék van a kezedben, melyet ki kellene bontakoztatnod, illetve megmutatni a világnak. Ez lehet például egy rejtett tehetség. Próbáld ki magad festészetben, táncban, zenében.

Ezt is szeretjük