Hányadikán születtél? Virághoroszkópod legjobb tulajdonságod is megmutatja
Virághoroszkópunkból megtudhatod, melyek a legjobb és legrosszabb tulajdonságaid. Kiderül az is, hogy ki lenne számodra a tökéletes partner!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Születési napod alapján tudhatod meg, hogy melyik virág vagy te. Virágod pedig nemcsak téged, hanem szerelmi életedet is jellemzi. Nézd meg a dátumokat, és kattints a virág nevére!

Napraforgó: ha a hónap 1., 10., 19., 28. napján születtél.
Babarózsa: ha a hónap 2., 11., 20., 29. napján születettél.
Boldogasszony papucsa: ha a hónap 3., 12., 21., 30. napján születtél.
Búzavirág: ha a hónap 4., 13., 22., 31. napján születtél.
Nőszirom: ha a hónap 5., 14., 23. napján születtél.
Pipacs: ha a hónap 6., 15., 24. napján születtél.
Orchidea: ha a hónap 7., 16., 25. napján születtél.
Margaréta: ha a hónap 8., 17., 26. napján születtél.
Rózsa: ha a hónap 9., 18., 27. napján születtél.

Napraforgó

Nagyon energikus vagy, és ezzel sok embert vonzol magad köré. Szeretsz a sikerben fürdeni, minden vágyad, hogy te légy a középpontban. Mivel mindig a maximumra törekszel, másoktól is ezt várod, ezért nagyon kritikusan szemléled a világot. Kitartó vagy, problémamegoldó képességed pedig legendás.

A szerelemben

Mivel domináns ember vagy, társadul olyan embert választasz, akit tudsz irányítani. Határozott és kemény személyiséged miatt senki nem töri össze a szíved. Hirtelen természetedet azonban le kell győznöd a harmonikus párkapcsolat eléréséhez.

Bazsarózsa

A legjobb és a legrosszabb tulajdonságod is ugyanabból a jellemvonásodból ered: elveid és gondolataid mellett végletekig kitartasz. Ebből következik, hogy barátaid nagyon megbízható embernek, míg haragosaid makacsnak és csökönyösnek jellemeznek téged. Életedet a hivatásod határozza meg, ezen a téren is nagyon öntudatos vagy. Sikereid miatt hajlamos vagy másokat lenézni.

A szerelemben

Kapcsolatfüggő vagy, a legabszurdabb helyzetekbe képes vagy belemenni, csakhogy ne legyél egyedül. Szenvedélyességed magával ragadó, párkapcsolatodban egyetlen hibát róhat fel kedvesed: szinte megfojtod szereteteddel.

Boldogasszony papucsa

Jelszavad: a szabályok azért vannak, hogy megszegjük őket! És te ezt maradéktalanul be is tartod, hiszen lételemed a szabadság. Kiismerhetetlen vagy, mindig más és más dolgok hoznak lázba. A sosem unalmas életedet egyetlen egy dolog zavarhatja meg: annyira szétszórt vagy, hogy az már szinte veszélyes.

A szerelemben

Életed ezen területén is szereted a változatosságot, ezért gyakran esel szerelembe. Csak az tud hosszútávon megtartani, aki minden napra tartogat számodra valamilyen meglepetést. Félsz az elköteleződéstől, és könnyen elcsábulsz.

Búzavirág

Kiegyensúlyozott és megfontolt ember vagy. Csak a biztonságos, jól ismert helyzetekben érzed jól magad. Általában te vagy a társaság mozgatórúgója, mindent imádsz megszervezni és megtervezni, emiatt barátaid néha úgy érzik, hogy uralkodsz rajtuk. Ha a hozzád közel állóknak őszintén kellene beszélniük rólad, azt is elmondanák, hogy lehetnél kicsit rugalmasabb és lazább is, mert a szőrszálhasogatásod néha az agyukra megy.

A szerelemben

Nehéz meghódítani, mert nagyon magasra teszed a mércét. Ha viszont megtalálod az igazit, akkor minden figyelmedet neki szenteled, és rá sem nézel másra.

Nőszirom

Rengeteg ember vesz körül, hiszen mindenkihez van egy kedves szavad, és nagyon segítőkész vagy. Viszont ha valaki megbánt téged, azt többé nem fogadod vissza kegyeidbe. Mindenben képes vagy meglátni a jót, rugalmasságod miatt minden körülmények között helyt tudsz állni. Egyetlen hibád, hogy nem ismered a mértékletességet, folyton túlzásokba esel.

A szerelemben

Mivel nagyon intelligens és humoros vagy, párodtól is ezt várod el. Életed értelmét a flörtölésben látod, ezért ritkán kötöd le magad.

Pipacs

Benned egy boszorkány veszett el: különös érzéked van a jövő iránt, és mások helyzetét is könnyen átérzed. Álmodozó és szétszórt alkat vagy. Napi rendszerességgel fordul elő veled, hogy a lakáskulcsod például a mélyhűtőben találod meg. Általában a föld felett tíz centivel jársz, és senki és semmi nem ránthat vissza a szürke hétköznapokba.

A szerelemben

Érzéki kisugárzásodnak kevesen tudnak ellenállni, te viszont a szélhámosokat vonzod, ezért gyakran összetörik a szíved. De téged semmi nem akadályoz meg benne, hogy megtaláld romantikus hercegedet.

Orchidea

Életed mozgatórúgója a harmóniára való törekvés. Kerülsz minden konfliktust, az okos enged, szamár szenved elvet vallod. Legnagyobb erénynek a becsületességet tartod, ha valaki átvág, az soha többet nem áll meg előtted. Szemed előtt folyton nagyszabású terveid lebegnek, melyek megvalósításában elszántságod és kitartásod segít téged.

A szerelemben

Nem vágysz szenvedélyes kalandokra, álmod a békés és nyugodt család. Magadhoz hasonló, kiegyensúlyozott és megfontolt embert választasz társadul.

Margaréta

Úgy érzed, hogy mindenki téged bánt, vagy legalábbis kritizálni akar. Zárkózott vagy, kevés embert engedsz közel magadhoz, viszont azok mindenben számíthatnak rád. Óvatos vagy, gyanakvással szemlélsz minden olyan helyzetet, amelyben nem vagy jártas.

A szerelemben

A testi örömök nem annyira fontosak számodra, inkább lelki társadat keresed. Egy gyengéd és megbízható párra vágysz, aki megvéd a világban rád leselkedő veszélyektől.

Rózsa

Tüzes és szenvedélyes vagy, az életben mindenhez lelkesedéssel és nagy odaadással viszonyulsz. Szereted a kihívásokat, az unalmas és otthonülős életet viszont nem neked találták ki. Fontos számodra a családod, akik mindig és mindenben számíthatnak rád. Akaratos és makacs természeteddel azonban hamar magadra maradhatsz.

A szerelemben

Nem vagy monogám alkat, szeretsz egyszerre több vasat is a tűzbe tartani. Jelszavad az egyszer élünk, ezért nem zavar, ha nem lesz sírig tartó egy kapcsolatod, és az sem érdekel, kinek töröd össze a szívét.

OLVASD EL EZT IS!

ruha piros
  • színek jelentése
  • Ezotéria

Mi a kedvenc színed?

baratno
  • színek jelentése
  • Ezotéria

Melyik szín a kedvenced?

Ezt is szeretjük