Mi a pasi legérzékenyebb erogén zónája?
Vénusza megmutatja!
Fő erogén zónája mellett van még olyan pont a testén, mely ingerlésével a mennyországba repítheted.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tény, hogy a pasi fő erogén zónáját a lába között hordja, ám az élvezet szempontjából a legkevésbé sem elhanyagolhatóak a másodlagos erogén zónák.

A Vénusz elárulja, hol találhatóak partnered legérzékenyebb pontjai.
Nem tudod, melyik állatövi jegyben áll a kedvesed Vénusza? Számold ki horoszkópkészítő programunk segítségével! Kattints ide! »

Kos

Forrófejű, mondják gyakran a Kos-Vénusszal rendelkező férfira, a legkevésbé sem alaptalanul. Ennek fényében nem is túl meglepő, hogy egyik fő erogén zónája a feje. Nála a csókolózás az együttlét elengedhetetlen részét alkotja. Leginkább a haja és az arca simogatásával, illetve a szemöldöke alatti érzékeny bőr csókolgatásával hozhatod lázba. Ha pedig valami igazán különlegessel akarsz előrukkolni, sajátítsd el a kranioszakrális fejmasszázs alapjait, és mutasd be neki új tudásodat - az eredmény téged is lenyűgöz majd.

Bika

A nyaka, illetve tarkótájéka simogatásával, csókolgatásával pillanatok alatt felpörgetheted, de még a masszázs is szinte katartikus erővel hathat rá. Ám még fenti testrészeinél is érzékenyebb a füle, azon belül is a fülkagylója és a fülcimpája, melyeken jellemzően az átlagosnál több idegvégződés található. Érdemes figyelmet fordítanod az olyan, látszólag kevesebb jelentőséggel bíró körülményekre is, mint a hangok és az illatok, a Bika-Vénuszú férfi ugyanis különösen fogékony rájuk.

Ikrek

Az elsődleges erogén zónák mellett rendkívül érzékeny még a keze, a válla, az ujja is - valósággal tobzódhatsz a lehetőségek között, ha az Ikrek-Vénuszú férfit szeretnéd lázba hozni. Ne hagyatkozz mindig csak a kezedre és a nyelvedre, hanem időről időre használj olyan alternatív segédeszközöket is, mint például egy vékony selyemkendő. Csuklóhajlata finom ingerlésével felgyorsíthatod véráramlását, ily módon pedig egy-egy különösen kimerítő nap végén is életet lehelhetsz belé, illetve kedvet csinálhatsz neki a második menethez.

Rák

Esetében különösen érzékeny a mellkas egész területe, különösen pedig a mellbimbó - ám könnyen lehet, hogy ennek ő sincs tudatában, így ezt a testrészét a fokozatosság elvét szem előtt tartva ingereld. Első körben megteszi a simogatás, aztán a nyelvedet is bevetheted, ha pedig idáig minden jól ment, következhet a gyengéd harapdálás, óvatos karmolás. Mivel ő is szívesen játszik a te melleiddel, együttléteitek során a lovaglópózt részesítsétek előnyben.

Oroszlán

Talán meglepően hangzik, de másodlagos erogén zónái közül felkarja belső része a legérzékenyebb, ugyanis itt fut a szexualitásért felelős meridián, mely a vérkeringésre és a nemi szervek működésére egyaránt hatással van. A Vénusz-Oroszlánnal rendelkező férfi roppant izgalmasnak találja azt is, ha a haját vagy más szőrzetét gyengéden, játékosan borzolgatod, ugyanis a gyökerüknél található hajszálerek a lehető leggyorsabban továbbítják az ingert az agy vágyközpontjába.

Szűz

Legérzékenyebb másodlagos erogén zónája a hasa, különösen a köldöke alatt körülbelül két centiméterrel lévő terület. Itt található ugyanis a napfonatcsakra, vagyis az az energiaközpont, amelyhez egyes keleti tanok szerint egyebek mellett a földi örömök rendelhetők. A simogatás és a csókolgatás mellett enyhe nyomással is aktivizálhatod, illetve, ha az óramutató járásával megegyező irányú, körkörös mozdulatokat teszel rajta, frenetikus hatást válthatsz ki a Szűz-Vénuszú férfiból.

Mérleg

A háta, a válla és a csípője leglágyabb érintése is azonnal izgalomba hozza. Ha pedig el akarod kápráztatni, csókolgasd vállát a nyak irányába, illetve gerincvonalát a nyaktól lefelé haladva. Eközben ne feledkezz meg az elsődleges erogén zónákról, azaz a péniszről és a herékről, melyek a Vénusz-Mérleg esetében a szokásosnál is érzékenyebbek - ezek ingerlésére még fáradtan, netán betegen is meglepő élénkséggel reagál.

Skorpió

Egyik legfőbb vágyszerve a prosztata, mely a farpofák erőteljesebb remegtetésével, gyengéd paskolásával stimulálható. Szóba jöhet még az anális prosztatamasszázs is, feltéve persze, hogy a Skorpió-Vénusz nem idegenkedik tőle. Garantáltan jól reagál viszont a gát izgatására, mely egyébként az anyagi világgal összekötő és ezáltal a testiséghez is szorosan kapcsolódó gyökércsakra helye. A lágyék környékének simogatásával, csókolgatásával is a hetedik mennyországba repítheted partnered.

Nyilas

A lapockák közötti részen, a gerincoszlop vonalán különösen sok idegvégződés található, ingerlésükkel pedig frenetikus hatást válthatsz ki a Nyilas-Vénuszú férfiból. Ha pedig szeretnéd őt elkápráztatni, guríts végig ezen a területen viszonylag nagy és nehéz gyöngyöket, illetve más kerek tárgyakat, egészen a gerinc végéig. Hasonlóan érzékeny a farokcsont feletti rész - egy kis simogatás, néhány finom ütögetés vagy akár csak a kezed ráhelyezése is működésbe hozza az itt található hormonközpontot.

Bak

Másodlagos erogén zónái közül a comb belső oldala különösen érzékeny mindenféle ingerlésre, ez a terület ugyanis a nemi szervek közvetlen közelében helyezkedik el, az itt lévő bőr pedig különösen vékony, finom. Ez esetben a kézzel és szájjal való izgatás mellett akár a csiklandozással is megpróbálkozhatsz, ha partnerednek nincs ellene kifogása. Élvezetet jelenthet számára a térdhajlat simogatása, csókolgatása is, de egy vékony kendőt vagy sálat is használhatsz erotikus játékszerként.

Vízöntő

Teljes bőrfelülete egyetlen hatalmas, összefüggő erogén zóna. Gyengéden cirógasd fejbőrét - ily módon nemcsak izgatóan hatsz rá, de a benne lévő feszültséget is oldod -, majd a nemi szerveket kikerülve lassan haladj lefelé egészen a bokájáig. Ezen a területen különösen sok idegvégződés található - a simogatás, netán a harapdálás pedig rendkívüli élvezetet jelent a Vízöntő-Vénuszú férfi számára. Csak ezek után térjetek rá a lényegre - biztos lehetsz benne, hogy a végkifejlet elsöprő erejű lesz.

Halak

Testének különösen érzékeny tájai az ujjhajlatok és az ujjhegyek - ráadásul nem csak a kezén, hanem a lábán is. Rengeteg idegvégződés található ezeken a területeken, melyek rögtön az agyba továbbítják az ingert. Ráadásul itt végződnek a meridiánok, azaz az energiacsatornák is, melyek az egész testre kihatnak. A lábujjak gyengéd simogatása, csókolgatása pedig akár a végletekig fokozhatja az izgalmat.

Ezt is szeretjük