Melyik napon születtél?
Ismerd meg védőangyalod!
A hét napjaihoz 7 különböző típusú és feladatú angyal tartozik, aki veled együtt születik, elkísér, és segít az élet minden területén.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mi is az angeológia?

Nehéz kérdés, mert nem kézzelfogható, sőt mi több, a hit a legfontosabb tényezője. Az angeológia, azaz az angyal-tan már régóta foglalkoztatja az embereket. Egyes kultúrák és vallások szerint az angyalok Isten küldöttei, akik azért érkeznek a Földre, hogy segítsék annak lakóit. Így minden ember kap egy védőangyalt születése előtt, aki az újszülött koronacsakrájához kapcsolódik.

Körülbelül három-négy éves korig közvetlen kapcsolatban vannak velünk az angyalok, majd az esetek 99%-ában ez az összeköttetés megszűnik. Ez persze nem azt jelenti, hogy végleg elhagynak minket, csupán megszakad a kommunikációs csatorna az ember és védőangyala között.

A későbbiek során csak koncentrálással lehet újra felvenni velük a kapcsolatot. Angyalaink saját akarattal nem rendelkeznek, Isten és mi, azaz a tulajdonosaik tudjuk irányítani és táplálni őket.

Lépj kapcsolatba ismét a védőangyaloddal!

Első lépésben meditálnod kell! Az egyik szabad órádban rakj rendet a helyiségben, ahol meditálni szeretnél, mintha vendégeket várnál. Ezután helyezd magad kényelembe, ürítsd ki a fejedből a hétköznapi dolgokat, és koncentrálj az angyalodra. Mivel az angyal általában a gazdája képében jelenik meg, képzeld azt, hogy kibontod szárnyaidat. Érezd a szabadságot és a spirituális környezetet. Ha úgy gondolod, befejezted, köszönj el udvariasan az angyalodtól, gyere vissza a saját világodba, majd nyisd ki a szemed. Ezt a meditációt ismételd meg még párszor.

Fontos feladatod még, hogy „itasd és etesd” az angyalodat, ami annyit tesz, hogy néha alkoss, és ha teheted, szellemi munkát is végezz. Ha nem folytatsz soha szellemi és művészeti tevékenységeket, akkor szomjazhat és éhezhet az angyalod.

Mégis a legkönnyebben úgy veheted fel a kapcsolatot, ha:

  • megpróbálod kiiktatni étrendedből a húst
  • heti minimum egyszer tartasz egy léböjt-napot
  • leküzdöd a félelmeidet és a haragodat
  • nem aggódsz annyit, türelmes és elnéző leszel.

Milyen napon születtél?

Számold ki, a hét melyik napján születtél, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Ha hétfőn születtél, Gábriel angyal vigyáz rád

A megváltás és a szabadság angyala. Feladata rád nézve, hogy pozitív felfogást, toleranciát, segítségnyújtást és igaz boldogságot tanítson neked. Ha valamit elfelejtettél, vagy csak nem találod a helyes utat, esetleg nem tudsz dönteni, bátran kérj segítséget tőle!

Ha kedden születtél, Kamaél angyal vigyáz rád

Az utak őrzője. Feladata, hogy megtanítson téged az önzetlen igazságra, szeretetet és békességet nyújtson, valamint hitet adjon. Őrzi a szerelmet és a párkapcsolatokat, így ezen a téren neked nincsenek gondjaid. Ha szeretetet adsz másoknak, angyalod megjelenik, és kétszer annyi szeretetet kapsz tőle.

Ha szerdán születtél, Rafael angyal vigyáz rád

A gyógyítás angyala. Feladata, hogy segítségnyújtást, békességet és nyugodtságot tanítson neked. Bizalmat és bátorságot ad, hogy boldogulni tudj az életben, és segíts, esetleg gyógyíts másokat. Ha beteg vagy, hunyd le a szemed, és kérd Rafaelt, hogy sugározzon neked Isteni energiákat a gyógyulásod érdekében.

Ha csütörtökön születtél, Metatron angyal vigyáz rád

A felelősségvállalás és tisztánlátás angyala. Feladata, hogy megtanítson a spirituális erők és energiák használatára. Metatront a menny főtanácsosaként is ismerik, aki látja gondolataidat, és segít megtalálni önmagadat. Ha alkotsz, és hagyod szárnyalni képzeleted, az angyalod mindenben segít majd neked.

Ha pénteken születtél, Uriel angyal vigyáz rád

A beteljesülésre és a vágyak megvalósítására specializálódott. Azért küldték őt az égből, hogy megmentse az emberiséget anélkül, hogy bármilyen ellenszolgáltatást is várna. Uriel védenceként abban a megtiszteltetésben részesülhetsz, hogy az élet apró örömeinek is úgy tudsz örülni, akár egy kisgyermek. Angyalod megjelenik, ha ezeket az örömöket megosztod másokkal, és segítesz nekik ugyanilyen vidáman látni a világot.

Ha szombaton születtél, Haniel angyal vigyáz rád

Az Isteni szeretet és figyelem angyala. Feladata, hogy megtanítson a mértékletességre, gyengédségre és megelégedésre. Segít, hogy fejlődj, és fejleszteni tudd magad. Haniel mutatja neked az utat az új lehetőségek felé.

Ha vasárnap születtél, Mihály angyal vigyáz rád

A türelem és az erő angyala. Azért jött a Földre, hogy Isten segítő kezét nyújtsa az emberiségnek, és védelmezzen a gonosztól. Megtesz mindent, hogy életedet a helyes úton tartsa, és erőt adjon a további feladatokhoz és az állandó kísértés legyőzéséhez.

Egy kis érdekesség

Ahogy azt a Bibliából tudjuk, Gábor, azaz Gabriel, Oriphiel, azaz Uriel, Mihály, azaz Mikhael, Hélél ben Sáchár, azaz Lucifer és Rafael voltak az idők kezdetén az Úr Arkangyalai, vagyis főangyalai.
Kamaél, Metatron és Haniel a teremtés előtt még csak fontos feladattal megbízott alangyalok voltak.

Isten eredetileg Metatron helyett Lucifert akarta védőangyalként a Földre küldeni, de ő fellázadt, és még a teremtés előtt elbukott. Új nevének a héber Szátánnak - görögül Diabolosznak - a jelentése rágalmazó, ellenálló. A Jelenések könyvének egy apró részlete szerint az angyalok majdnem felét csábította magával a lázadásba.

OLVASD EL EZT IS!

no szoke
  • főnök
  • pénz és munka

Mit gondol rólad a főnököd?

telefon ferfi
  • férfivágy
  • melyik napon születtél?

Mi a pasi legnagyobb kísértése?

munkatars
  • személyiség
  • melyik napon születtél?

Mennyire tartják fontosnak a véleményed?

Ezt is szeretjük