6 jel, hogy telepatikus képességeid vannak
Te is lehetsz kiválasztott
Hétköznapi dolgokból is kiderülhet, hogy különleges adottságokkal rendelkezel.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gondolkodtál már azon, milyen lehet úgy kommunikálni másokkal, hogy közben ők akár a világ másik felén vannak, és semmilyen eszköz nem áll rendelkezésedre, csak az elme?

A gondolat kicsit olyan, mintha egy sci-fi könyvből lenne kiragadva, mégsem biztos, hogy nagyon távol áll a valóságtól.

Sokan számolnak be ugyanis olyan esetekről, és készült megannyi tudományos vizsgálat, illetve bizonyíték is azt illetően, hogy a telepátia létezik.

Ha szeretnéd tudni, hogy benned megvan-e a képesség, mérlegeld a következő három dolgot! Úgy véled, veled is sokszor előfordul legalább öt a hatból? Akkor lehetséges, hogy te is kiválasztott vagy!

Felhív, akire gondolsz

Vagy fordítva, amikor telefonálsz valakinek, azt mondja, épp rád gondolt. Ez feltételezi a kölcsönös telepatikus képességek meglétét. Ha előfordult már veled ilyesmi, és nem is egy alkalommal, akkor nagy eséllyel rendelkezel telepatikus képességekkel, ezt mondják az ezoterikusok.

Ráérzel, mi jár a másik fejében

Előfordul, hogy a nappaliban üldögélve ránézel egy családtagodra, párodra vagy barátodra, és tudod, mi az, amit nem mond ki, de szeretne, hogy megtegyél? Ezoterikus nézetek szerint ilyenkor az a bizonyos másik ember indirekt módon küldhet feléd telepatikus üzenetet, amit te érzékelsz.

Kitalálják a gondolatodat

Nemcsak mások gondolatának olvasása, de saját gondolataid közvetítésének képessége is jele lehet, hogy telepatikus képességgel rendelkezel. Ha mondjuk épp megállapítod magadban, hogy fázol, erre valaki betakargat, vagy azt főzi neked valaki, amiről nem mondtad, de napok óta kívánod, az jel lehet.

Ugyanarra gondolsz, mint valaki más

Ezt úgy érheted tetten, hogy egy helyzetben, amikor valamit meg kell oldani, vagy egy szituációban, ami előhív egy gondolatot, egy másik emberrel kimondatlanul is ugyanarra a dologra gondoltok. Ilyen esetekben az ember csak felnevet, pedig ezoterikusok szerint lehetséges, hogy a telepátiát tapasztalják meg.

Valaki válaszol egy fel nem tett kérdésedre

Ha szeretnél feltenni egy kérdést, vagy mondani valamit egy másik embernek, aki, még mielőtt megszólalnál, válaszol a kérdésedre vagy a mondandódra, kettőtök között a gondolatok által már megtörténhetett az információcsere, csupán nem vettétek észre. Így tartják a telepátia hívei.

Felkeres egy régi ismerős

Különös, de előfordul, hogy néhány napon keresztül sokszor eszedbe jut egy ember, akár egy volt osztálytárs vagy rég nem látott rokon, majd egyszer csak valahol tényleg felbukkan. Az ezoterikus látásmód szerint tudatod jeleket küldhetett számára, hogy szeretnéd látni, sokat gondolsz rá, és telepatikus úton vonzhattad őt az életedbe.

Ezt is szeretjük