Mi vár a kapcsolatodra? Valentin-napi szerelmi jóslás
Ha egyedülálló vagy, neked is mutatunk egy jóslást, hogy megtudd, mikor lesz párod.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sokan mondják, a Valentin-nap nem magyar ünnep, csak a kereskedők érdekeit szolgálja, és zsörtölődnek, mire ez az egész felhajtás, mások ezzel szemben pozitívan állnak hozzá, és örömmel ünneplik.

A döntés opcionális, ám tény, ami tény, ez a nap a szerelmesek napja, ezért keresve sem találhatnánk jobb alkalmat egy szerelmi jóslás elvégzésére.

Ha párban vagy, két gyertyás jósmódszert mutatunk neked. Közülük bármelyik segítségével bepillantást nyerhetsz a kapcsolatod jövőjébe. Ha egyedül vagy, a harmadikként bemutatásra kerülő jóslással megtudhatod, hogy mikor lelhetsz párra.

Ha párban vagy

Gyertyalángjóslás

A tűz és a láng a szerelem szimbóluma, ezért nem is csoda, hogy a gyertya szerelmi jóslások gyakorta használt eszköze lett. A Valentin-napi gyertyalángjósláshoz nem is lesz másra szükséged, mint gyertyára és gyufára. Ügyelj arra, hogy a helyiség, ahol végzed a jóslást, huzattól mentes legyen, mert így kaphatsz pontos jóslatot.

Gyújts meg egy gyertyát, és közben koncentrálj erősen a párkapcsolatodra. Figyeld meg a gyertya lángjának alakját. Ha a láng inkább hosszúkás, felfelé nyúlik, akkor a kapcsolatodra nehézségek várnak. Ha a láng inkább laposa, gömbölyű, akkor a kapcsolatodra boldogság vár.

Viaszjóslás

A szerelmi viaszjósláshoz egy sötét színű gyertya és egy tál kell, tele hideg vízzel. Gyújtsd meg a gyertyát, és nézd a lángot pár percig, amíg a viasz kissé megolvad. Eközben gondolj kapcsolatodra erősen, és tedd fel magadban a vele kapcsolatos kérdést, attól függően, amire kíváncsi vagy. Csepegtess a vízbe az égő gyertya viaszából három cseppet. A hideg víz hatására az megszilárdul. Figyeld meg, a viasz milyen alakzatot formál meg.

Az értelmezésnél hagyatkozz intuícióidra. Íme, néhány lehetséges értelmezés:

- szív: elmélyülő érzelmek

- kör: konfliktusotok megoldódik, kibékültök

- tojás: fontos előrelépés, ami lehet például összeköltözés vagy házasság is

- hal: párodban csalódni fogsz

- szög: párod más nőre vágyik

- gyűrű: eljegyzés várható

- csillag: boldogság

- pálca: menjetek többet társaságba, különben kapcsolatotok ellaposodik

- kerék: exed zavarhat be a képbe

Ha egyedül vagy

Amennyiben egyedülálló vagy, neked a Valentin-napi dobókockajóslást ajánljuk. Kétszer kell dobnod a kockákkal.

Az első dobás előtt, miközben markodban rázod a kockákat, tedd fel magadban a kérdést, idén párra lelsz-e, vagy sem. Ha a dobott összeged páratlan szám, a válasz sajnos nem, itt be kell fejezned a jóslást. Ha a dobott összeged páros, idén párra lelhetsz, és dobhatsz egy újabbat a kockákkal.

A második dobás előtt, mikor rázod a markodban a kockákat, tedd fel magadban a kérdést, melyik hónapban találsz párra. A dobott összeg árulja el a hónapot, amikor a szerelem várhatóan eljön életedbe. Kettesnél kisebb összeget nem dobhatsz, ám annak nem is lenne értelme, hiszen a január, vagyis az első hónap már elmúlt.

A dobott összegekhez tartozó hónapok értelemszerűek: 2 - február; 3 - március; 4 - április; 5 - május; 6 - június; 7 - július; 8 - augusztus; 9 - szeptember; 10 - október; 11 - november; 12 - december.

Ezt is szeretjük