Ezt jósolja nektek a szerelem napján a számmisztika: merre tart a kapcsolatotok?
Végezzétek el az egyszerű párkapcsolati jóslást!

nagykep?cikkid=169709&kep=parkapcsolat-lead
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bármerre is jársz, bármit is csinálsz, számok tömkelege vesz körül, a számok pedig, melyeknek a numerológia szerint saját energiája van, befolyással vannak mindennapjaidra. Az olyan számok is, mint a dátumok, hatást gyakorolnak, így a Valentin-napé is. A következő párkapcsolati számmisztikai jósláshoz az idei szerelmesek napjának dátumára és az évfordulótok dátumára lesz szükség. Tudd meg, nektek merre tart épp a kapcsolatotok!

Add össze a 2017. 02. 14-es dátum számjegyeit azon dátum számjegyeivel, amikor összejöttetek. A kapott összeg számjegyeit is add össze, és hacsak nincs 11, 22 vagy 33 részeredményed, melyek a számmisztikában mesterszámok, addig add össze a kapott összegek számjegyeit újra és újra, amíg nem lesz 1-9 közé eső eredményed.

Példa 2017. 02. 14. és 2016. 01. 01. dátumok esetén:

2+0+1+7+2+1+4+2+0+1+6+1+1=28, 2+8=10, 1+0=1

1-es 

Az új kezdet számaként egy új időszak kezdetét jósolja nektek a számmisztika. Kapcsolatotok megújul, új fejezet kezdődik életetekben, mely új alapokra helyez mindent.

2-es 

Párkapcsolatotok ennél problémamentesebb jövő elébe aligha nézhetne, így a számmisztika szerint a közeljövőben egy újabb lépcsőfok megtétele kerülhet köztetek kilátásba.

3-as 

A kreativitás száma azt jósolja nektek, hogy termékeny, ötletdús, kapcsolatotokat előremozdító időszak elébe néztek. Most sokat fejlődtök majd, és a közös jövő érdekében is sokat tehettek.

4-es 

A bizalom és a biztonságérzet fokozódását vetíti előre a négyes szám. A következőkben a párkapcsolatotok sokkal bensőségesebbé, jövője még biztosabbá válik.

5-ös

Az ötös kalandos időszak kezdetét jelzi előre a számotokra. Most kilátásba kerülhet egy közös utazás, vagy kipróbálhattok együtt valami mindkettőtök számára új dolgot.

6-os 

A hatos harmonikus időszakot jósol nektek. A közeljövőben sokat beszélhettek kettőtökről és közös jövőtökről, ami elsősorban ennek a nagyon pozitív hullámnak köszönhető.

7-es 

Párod és közted a lelki kapcsolat mélyülése várható a közeljövőben. Most többet beszélgethettek, közelebb kerültök egymáshoz. Ez hosszútávon jó hatással lesz rátok.

8-as 

Egy anyagi természetű ügy kerül terítékre mostanában, ami kompromisszumkészséget és okos érvelést kíván. Most megmutatkozik, milyen jól működtök együtt.

9-es 

Érzelmeitek jelentősen mélyülnek a következő időszakban. Ez annak is köszönhető, hogy több tartalmas kettesben töltött órátok lesz, és annak is, hogy nyitottabbá váltok egymás felé.

11-es mesterszám

Az újrakezdés száma azt vetíti előre, hogy egy korábbi krízis megoldódik, és jobb időszak indul, illetve, ha ilyen nem volt, akkor közös életetekben kezdődik merőben más, jobb, új időszak.

22-es mesterszám

Ha eddig volt is valamelyikőtökben kétség, most végre elérkezik a bizonyosság a szívébe. Mind az érzelmeket, mind a közös jövőt tekintve minden sokkal tisztább és egyértelműbb lesz.

33-as mesterszám

Jön egy helyzet, ami nagy összetartást kíván a részetekről, és ez meg is lesz. Ez lehet az egyikőtök ügye, melyben a másik támogatására lesz szükség, de lehet kettőtöket érintő dolog is.

Ezt is szeretjük