Válassz magadnak védőangyalt!

Ki véd meg minden bajtól?

Szellemi kísérőink a 7 fő bolygóprincípium alapján sorolhatóak be. A tiéd vajon melyik?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az ember hajlamos magát abba a hitbe ringatni, hogy ő a teremtés koronája, a legtökéletesebb lény, aki fölött nem áll senki. Pedig nem így van: gyakran megfeledkezünk arról, hogy az univerzum nem csak látható elemekből épül fel.

A világ hármas rendszerének csupán második lépcsőfokán állunk: alattunk található az anyagi világ, vagyis a természet, fölöttünk pedig a szellemi világ, amit anyagi kiterjedés nélküli, de szellemileg annál kifinomultabb lények, az angyalok népesítenek be.

Feladatuk védeni, óvni minket életünk során, akár tudomásul vesszük létüket, akár elzárkózunk tőlük. Ha azonban tudatosan figyelsz őrangyalodra, és te is segíted munkáját, könnyebben teljesítheted be karmádat, és közelebb kerülhetsz az eszményi tisztánlátás állapotához.
Születéskor az őrangyal szoros egységet alkotott testeddel: nagyjából három-négy éves korig a hetedik, koronacsakrához csatlakozva, az őrangyal közvetlenül kapcsolódik védencéhez.
Ekkor azonban eltűnik ez a közvetlen kapcsolat, és a későbbiekben már tudatosan kell megpróbálnod közelebb kerülni angyalodhoz.
Mindez azért fontos, mert ő az, aki igazgat az élet rögös útjain, aki segít elérni életcélodat. Sorsodat tehát nagyban meghatározzák angyalod paraméterei is. Ha tudod, milyen angyalod van, az ő dolgát is megkönnyítheted, és egyszerűbb lesz együtt dolgoznotok a karmikus megtisztuláson.

Nap-angyal

A Nap-angyal az én-tudatot erősíti. Védence rendszerint erőteljes személyiségtudattal rendelkezik, társaságban szereti magát előtérbe helyezni.

Ő a kísérőd, ha spontán, ösztönös ember vagy, aki önmagával teljes összhangban létezik. Nagyon erős tulajdonságokat kaphatsz angyalodtól, azonban próbálj másokra is figyelni. Erődet használd arra, hogy segíts a bizonytalanokon, így mások is értékelni fognak.

Hold-angyal

Az intimitást igénylő, érzékeny, finom lelkű emberek őrangyala. Családcentrikus, ám könnyen befolyásolható, ragaszkodó, kötődő jellemekhez szegődik kísérőül. Ha tipikus anya vagy, ő a te angyalod! Érzékenységeddel mindig szeretteidet szolgálod, őrangyalod azonban segíthet abban, hogy magadról se feledkezz meg, így te lehetsz a család támasza.

Merkúr-angyal

Védőszárnyai alatt tanulékony, racionális gondolkodást kedvelő, a logikát előnyben részesítő emberek nevelkednek. Ha tehát inkább a hideg tudományok területén érzed otthon magad, fogékony vagy az újdonságokra, és fontos számodra a tudás, illetve annak átadása, valószínűleg Merkúr-angyallal élsz szellemi szimbiózisban. Ilyen segítővel jó tanár válhat belőled, azonban ne hagyd, hogy a könyvek száraz világa túlzottan elragadjon, a betűkön túl is van élet!

Vénusz-angyal

A Hold-angyalhoz hasonlóan érzéki, finom, ám sokkal inkább ösztönös értelemben. A nőiséget, az érzékiséget hozza elő védencéből, mindenféle logika nélkül. Míg a Hold-angyal logikus, tudatos személyek mellé társul, a Vénusz kiszámíthatatlan, ám nagylelkű ösztönlényt választ, akinek fontos a szerelem és a szex harmonikus egysége. Ha ő a mestered, mindent rózsaszínben látsz, és hajlamos vagy túlságosan az érzelmekre koncentrálni. Figyelj mindig, mit súg angyalod, segítségével uralhatod lenyűgöző érzékiséged.

Mars-angyal

Erős, célirányos vezető, spontaneitása azonban mindig ösztönös tisztánlátást takar. Ha Mars-angyalod van, férfias energiával veted magad az életbe, feltartóztathatatlan öntudattal koncentrálva célodra, amit tűzön-vízen keresztül teljesítesz. Vigyázz, törtető magatartásoddal kivívhatod környezeted rosszallását, őszinte véleményeidért azonban tisztelni fognak.

Jupiter-angyal

Jupiter gyermekei földhözragadt, gyakorlatias jellemek. Ő vezérel, ha csak abban hiszel, amit a két kezed közé tudsz fogni, ha mindenről muszáj véleményt mondanod, azonban ezt addig nem teszed meg, amíg nem bizonyosodtál meg igazadról.

Figyelj jobban az élet érzéki oldalára, a túlzott körültekintés miatt jó dolgokról maradhatsz le. Megbízható értékítéleteddel azonban sokra viheted, ha angyalod segítségével törekszel az arany középszerre.

Szaturnusz-angyal

Kalandokra ösztönöz, legszívesebben az egész világot bejárnád társaságában. A teljességet tárja fel védence előtt, azonban minden szélsőség ellenére mély felelősségérzettel ruházva fel őt. Ha megfelelő összhangban élsz Szaturnusz-angyaloddal, az egész világot bejárhatod, és bárhol megállnád a helyed a magadba szippantott rengeteg tapasztalattal.

OLVASD EL EZT IS!

par fa
  • karma
  • horoszkóp

Szerelmi karma

lead no szabadban
  • karma
  • aszcendens

Ismerd meg a karmád

Ezt is szeretjük