Milyen az ujjlenyomatod? Tudd meg, mit árul el rólad
Ujjlenyomatodból személyiségvonásaidra lehet következtetni.

Dia

	Elöljáróban	Kézelemzők szerint a két kézről más-más dolgok olvashatóak le. A domináns kézről a külvilág felé mutatott én tulajdonságai, a másikról a belső én tulajdonságai.	Ami az ujjakat illeti, a hüvelykujj az akaraterő és a kontroll, a mutatóujj az önkifejezés, a középső ujj az erkölcsi értékek, a gyűrűsujj a kreativitás és az esztétikai érzék, a kisujj a kommunikáció terén árulkodik az emberről, mégpedig azt, amit a mintázata feltételez.

Elöljáróban

Kézelemzők szerint a két kézről más-más dolgok olvashatóak le. A domináns kézről a külvilág felé mutatott én tulajdonságai, a másikról a belső én tulajdonságai.

Ami az ujjakat illeti, a hüvelykujj az akaraterő és a kontroll, a mutatóujj az önkifejezés, a középső ujj az erkölcsi értékek, a gyűrűsujj a kreativitás és az esztétikai érzék, a kisujj a kommunikáció terén árulkodik az emberről, mégpedig azt, amit a mintázata feltételez.

Dia

	Boltozatos ujjlenyomat	Ha ujjlenyomatod boltozatos, felelősségteljes, következetes ember lehetsz, a mindennapokban gyakorlatias, praktikus.

Boltozatos ujjlenyomat

Ha ujjlenyomatod boltozatos, felelősségteljes, következetes ember lehetsz, a mindennapokban gyakorlatias, praktikus.

Fotó: http://leladavidson.hubpages.com

Dia

	Sátoros boltozatú ujjlenyomat	Ha ujjlenyomatod sátoros boltozatú, tele lehetsz energiával. Lételemed lehet a nyüzsgés, mindemellett szenvedélyes, tüzes, heves, impulzív ember lehetsz.

Sátoros boltozatú ujjlenyomat

Ha ujjlenyomatod sátoros boltozatú, tele lehetsz energiával. Lételemed lehet a nyüzsgés, mindemellett szenvedélyes, tüzes, heves, impulzív ember lehetsz.

Fotó: http://leladavidson.hubpages.com

Dia

	Hurkos ujjlenyomat	Bal hurok, jobb hurok: rugalmas, jó alkalmazkodóképességű, mindeközben könnyen befolyásolható ember lehetsz, inkább csapatjátékosként, mint egyénileg erős.	Dupla hurok: határozatlan, bizonytalan lehetsz, és eléggé diplomatikus.

Hurkos ujjlenyomat

Bal hurok, jobb hurok: rugalmas, jó alkalmazkodóképességű, mindeközben könnyen befolyásolható ember lehetsz, inkább csapatjátékosként, mint egyénileg erős.

Dupla hurok: határozatlan, bizonytalan lehetsz, és eléggé diplomatikus.

Fotó: http://leladavidson.hubpages.com

Dia

	Örvény ujjlenyomat	Ha az ujjlenyomatod örvény mintázatú, fontos lehet számodra a függetlenség. Meglehetnek a magad elképzelései, amelyeken nehezen változtatsz. Kissé rugalmatlan lehetsz.

Örvény ujjlenyomat

Ha az ujjlenyomatod örvény mintázatú, fontos lehet számodra a függetlenség. Meglehetnek a magad elképzelései, amelyeken nehezen változtatsz. Kissé rugalmatlan lehetsz.

Fotó: http://leladavidson.hubpages.com

Dia

	Pávaszem ujjlenyomat	Ha pávaszem ujjlenyomatod van, akkor feltehetőleg mindig a tökéletesre törekszel. Vigyázz, ez a perfekcionizmus bizonyos fokon túlzott terhet jelenthet számodra.

Pávaszem ujjlenyomat

Ha pávaszem ujjlenyomatod van, akkor feltehetőleg mindig a tökéletesre törekszel. Vigyázz, ez a perfekcionizmus bizonyos fokon túlzott terhet jelenthet számodra.

Fotó: handlines.blogspot.com
Ezt is szeretjük
Szerző: Kovács Gabriella
Fotó: