Milyen az ujjlenyomatod? Tudd meg, mit árul el rólad
Ujjlenyomatodból személyiségvonásaidra lehet következtetni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha eddig nem is gondoltál rá másképp, mint egyfajta nyomra a kriminalisztikában, az ujjlenyomat az ezotériában is elemzésre kínál lehetőséget. 

Az alábbi képeken ujjlenyomattípusokat láthatsz, a képek alatt pedig az elemzést, milyen ujjlenyomat milyen személyiségre vall. Figyeld meg alaposan, milyen mintázatú az ujjlenyomatod, és vesd össze a galériában látható képeken szereplő típusokkal. Amelyikre hasonlít, az a jellemzés vonatkozik rád.

Tippek ujjlenyomat-készítéshez
1. Vegyél elő egy fehér papírlapot, és az ujjad filctollal betintázva készíts magadnak néhány mintát.
2. Ha nem akarod befesteni az ujjad, kend be a kezed zsíros kézkrémmel, és egy üvegpohárra készíts lenyomatokat. Ha a fény felé tartod a poharat, láthatóvá válnak. A sminktükröd is alkalmas lehet a krémes módszerhez.
3. Ha jó a szemed, akkor megfelelő fényviszonyok mellett ujjlenyomat-készítés nélkül is láthatod az ujjbegyed mintázatát.
4. Ha otthon elemzel, és van gyermeked, lehet gyurmátok, amivel - ha belenyomod az ujjad - látható ujjlenyomatot készíthetsz.
5. Az okostelefon kijelzőjén is nyomot hagyhat ujjad, amelyet megvizsgálhatsz, ha egy pillanatra elsötétíted a képernyőt.

Mit árulnak el rólad az ujjaid?

Nemcsak az ujjlenyomat, maguk az ujjak is beszédesek: kattints, és megtudhatod, a tieid mit mesélnek rólad!

Ezt is szeretjük