Vastag, rövid vagy átlagos?
Vigyázz, ujjaid árulkodnak rólad!
Gondolnád, hogy ujjaid hosszúsága, formája összefüggésben áll a jellemeddel?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kezed alakja elmondja, milyen ember vagy valójában, de a kapcsolataidban nem mindig mutatkozol annak, aki vagy. Az ujjaid alapos vizsgálatával azt is megtudhatod, hogy tulajdonságaid milyen formában nyilvánulnak meg, illetve hogyan teremtesz kapcsolatot a külvilággal.

Hosszú ujjak - érzékenység

Ha a középső ujjad hosszabb, mint a tenyered, az túlfűtött és érzékeny személyiségre utal. Ez utóbbi tulajdonságod azonban gyakran eluralkodik az előbbin.

Mivel sokat jelent számodra mások véleménye, nagyon vigyázol arra, hogy mit mondasz - így szenvedélyességed viszonylag ritkán nyilvánul meg. Kiváló kommunikációs képességekkel rendelkezel, ennek ellenére nagyobb társaságban sokszor félénken viselkedsz. Könnyen a szívedre veszed a negatív kritikát, még akkor is, ha ezt kifelé nem mutatod. Időnként nyugodtan kinyilváníthatnád a véleményedet, sőt, néha csapj is bátran az asztalra.

Rövid ujjak - ösztönös viselkedés

Amennyiben középső ujjad jelentősen rövidebb, mint a tenyered, az lendületes személyiségedről árulkodik. Gyakran döntesz ösztönösen, sőt, az sem ritka, hogy elhatározásaidat éppen aktuális szeszélyeidnek rendeled alá. Jellemed meglehetősen nyers, általában kimondod, amit gondolsz, és nem sokat törődsz mások véleményével. Minél rövidebbek az ujjaid, annál lobbanékonyabb vagy a hétköznapok során. Jobban tennéd, ha időnként tekintetbe vennéd a társadalmi normákat, illetve mások érzéseit is. Ellenkező esetben előfordulhat, hogy magad alatt vágod a fát, és elüldözöd az embereket.

Vékony ujjak - kifinomultság

Ha ujjaid vékonyak, kifinomult ízlésvilágodról tanúskodnak. Szívesen vitatkozol általad magasztosnak és komolynak tartott témákról, nem kedveled a közönséges vicceket és a százszor felemlegetett közhelyeket. Rendkívül öntudatos és magabiztos jellem vagy. Határozottságoddal és arisztokratikus viselkedésed eltúlzásával könnyen elérheted, hogy egyesek felnézzenek rád, míg mások ellenszenvet érezzenek irántad. Ha nem tudod, hogy mikor kell félretenni a túlzásba vitt választékosságot, viszonylag kevés közeli barátot szerzel életed során.

Vastag ujjak - őszinteség

Amennyiben ujjaid vastagok, feleslegesnek érzed a túlzásba vitt előkelőséget és a pompát. Szívesen beszélgetsz az élet nyersebb örömeiről: az ételről, a szexről vagy a nagy bulikról. Szeretsz őszintén nevetni, és nehezen viseled azokat az embereket, akik megjátsszák magukat, és a külvilág előtt különböző pózokban tündökölnek. Úgy gondolod, felesleges eltitkolni a belső valóságot. Sokan nagyra értékelik őszinteségedet, ám tartsd szem előtt, hogy vannak az életben olyan helyzetek, amikor szükség van a diszkrécióra.

Miről árulkodnak az ujjízületek?

Az ízületek kapcsolják össze az ujjperceket. Árulkodnak a gondolkodás sebességéről, illetve arról, mennyire figyelsz oda másokra. A legtöbb ember ujjízületeinek mérete a két véglet közé esik: vagy nem domborodnak ki, vagy nagyon is határozottak.

Nagy ujjízületek

Minden körülmények között ügyelsz a részletekre, nem szeretsz semmit elsietni. Rendkívül kíváncsi vagy, a beszélgetések során sokat kérdezel, érdekelnek az apróságok is. Nem mindig hiszed el, amit mások mondanak neked, ilyenkor utánajársz a dolgoknak.

Sima ujjízületek

Beszéded, gondolkodásod és cselekedeteid egyaránt nagyon lendületesek. Kimondod, ami eszedbe jut, és gyakran eltérsz a tárgytól. Nincs türelmed a szószátyárokhoz, szinte használhatatlan vagy, ha a részletekre kell visszaemlékezned.

Cikkünk John Dathen A tenyérjóslás kézikönyve
című műve alapján készült.

A kötetben megtalálsz mindent, ami csak szükséges ahhoz, hogy tenyeredből kiolvasd a jövőt. A szerző a közérthető adatokon kívül hasznos tanácsokat is ad az élet fontos területeihez. Fedezd fel, hogy alakulnak a kapcsolataid, a pályafutásod, tanuld meg, miként hozhatod ki a legtöbbet önmagadból, és fejleszd intuitív képességeidet. A könyvben található életnagyságú, interaktív rajzok segítenek az egyéni tenyértípusok azonosításában.

Kiadja a M-érték Kiadó.
Ára 3399 forint.

OLVASD EL EZT IS!

kezfogas
  • párkapcsolat
  • tenyérjóslás

Kaland lesz, vagy társ?

Ezt is szeretjük