Ugyanaz a horoszkópunk
Működni fog köztünk a kapcsolat?
Szenvedélyes szerelem és sajnos gyötrelmes szakítás is lehet belőle, ha azonos jegyben születtetek.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Megismertél valakit, aki felkeltette az érdeklődésed, de nem tudod, gondot okozhat-e, hogy ugyanabban a jegyben születtetek? A horoscope.com cikke segíthet neked eldönteni.

Jó párosítások

A Szűz és a Bak csillagjegyek nagyszerű párost alkotnak azonos jegyűekkel. Két Szűz általában egymásban látja a megtestesült jövőt, és ha van is konfliktus közöttük, inkább összecsiszolja őket, mintsem szétszakítja. A Bak-Bak párosítás azért tökéletes, mert mindkét fél megadja a másiknak a szabadságot, amire szüksége van. Életre szóló kapcsolat lehet a tiétek, ha Bakok vagy Szüzek vagytok.

Kétesélyes szerelmek

Bizonyára nem újdonság, hogy ha tartós kapcsolatot szeretnél, azért küzdeni kell. Ha mindketten Mérleg, Vízöntő, Bika, Ikrek vagy Rák jegyűek vagytok, oda kell figyelnetek néhány dologra, hogy működjön a dolog.

A Bikák föld jegyűek, ami stabilitást hozhat a kapcsolatba, otthonülő természetük pedig jó táptalaja a romantikus estéknek. A pénzügyi kérdésekre azonban figyelnetek kell, ha a Bika jegyében születtetek, mert ez okozhat állandóan konfliktust köztetek.

Két Ikrek jegyű ember kapcsolata a nagy beszélgetésekről és a kalandról szól. Ha ebben a jegyben születettek, mindig találjatok ki új dolgokat. Az unalom jelentheti a kapcsolatotok végét.

Ha Rákok vagytok, érzelmességetek választhat el benneteket. A legkisebb veszekedés is könnyes véget érhet, ha nem értékelitek és tartjátok tiszteletben egymás érzelmességét.

Ha te és párod is Mérlegek vagytok, a tökéletességre, a harmóniára való törekvés lehet a végzetetek. Lazítsatok, mert az örökös zsémbeskedés alááshatja a kapcsolatotokat.

Rossz párosítások

Ha mindketten Kosok vagytok, örökös civódással, makacsul egymásnak feszülve telhetnek napjaitok, ahogyan két Skorpióé is. A szenvedélyesség náluk ugyanis a tetőfokára hág, lévén, hogy két érzelmekkel teli ember találkozik. Nagy veszekedések és békülések körforgása a kapcsolatuk, és bármelyik vita végzetes lehet.

Ha Oroszlánok vagytok, a kapcsolatotok útjában dominanciátok állhat, akárcsak két Nyilas esetében. Örök versengőkként sokat vitázhattok, akár a legapróbb dolgokon is. Nyilas és Nyilas szerelmében az is akadályozza a hosszú távú kapcsolatot, hogy mindkét fél félti a szabadságát. Két Halak kapcsolatában úgy tűnhet, hogy harmónia uralkodik, de ez a nagy egyetértés csak a látszat. A jövőről alkotott eltérő kép az, ami előbb-utóbb szakításhoz vezethet.

Nincs minden veszve

Bármilyen jegyű emberek kapcsolatáról is legyen szó, mindenhol előfordulhatnak kisebb-nagyobb összezördülések, hullámvölgyek. Sok beszélgetéssel, a másik igényeinek tiszteletben tartásával azonban a legtöbb konfliktus elsimítható.

Ha tehát  úgy érzed, megtaláltad az igazit, ne bizonytalanodj el csak azért, mert közös csillagjegyetek elvileg nem alkot jó párost! Bár a nagy többségre igazak lehetnek a fentiek, lehet, hogy ti lesztek a kivétel, akik horoszkóp ide, vagy oda, együtt és boldogan öregszenek meg.

Ezt is szeretjük