UFO? Meteor? Repülő? Egy nő ezt a tűzgolyót látta, amikor kinézett az ablakon - Videó
Az ausztráliai asszony videója már körbejárta az internetet.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Időről időre az embereknek sikerül meghökkentő felvételeket készíteniük olyan furcsa égi jelenségekről, amelyekről nehéz egyértelműen eldönteni, hogy mit is látunk valójában. Lee-Anne Peters pontosan így járt kedd reggel, hiszen amikor kinézett a konyhája ablakán, egy meglehetősen gyorsan repülő tűzgolyót fedezett fel az égbolton.

- Úgy állítottam be az órámat, hogy hajnalban korán ébresszen, mivel ma van a lányom16. születésnapja. A konyhám ablakából tökéletes kilátás nyílik a keleti égboltra, és amikor kinéztem rajta, akkor megláttam ezt az objektumot - idézte fel emlékeit az asszony a BuzzFeed Newsnak.

Az ausztráliai Tasmania szigetén élő asszony otthona egy repülőtér mellett van Hobart városában, emiatt először azt hitte, hogy csak egy repülőgépet lát. Aztán mégis gyanakodni kezdett, mivel úgy érezte, hogy az azonosítatlan tárgy túl magasan szállt ahhoz, hogy tényleg egy repülő lehessen.

Miközben lánya a távcsőért szaladt, Lee-Anne Peters megragadta a kameráját, és rögzítette a megmagyarázhatatlan jelenséget. Amatőr videóját a Facebookon is megosztotta, amely azóta több mint 90 ezer megtekintésnél és 1500 megosztásnál jár - az UFO-hívők közül sokan ugyanis úgy érzik, hogy egy földönkívüli űrhajót sikerült lefilmeznie.

A kutatók és tudósok azonban más véleményen vannak. Chris Arkle, a Launceston Planetarium csillagásza szerint például egyértelmű, hogy egy magasan szálló repülőgép látható a felvételen. "Az időtartam, amíg ez a repülő az égen látszódott, és a sebessége mind ezt a feltevést támasztják alá", mondta.

Sikerült lencsevégre kapni az UFO-t: furcsa fekete korong lebegett Mexikó felett

Mutatjuk az elképesztő felvételt: földönkívüli lehetett?

Ezt is szeretjük