Sikerült lencsevégre kapni az UFO-t: furcsa fekete korong lebegett Mexikó felett
Mutatjuk az elképesztő felvételt: földönkívüli lehetett?

nagykep?cikkid=163008&kep=laptop-ferfi-no-lead
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az ezotéria és a tudomány is nyitott kérdésként tartja számon, nem csoda hát, ha a hétköznapi embernek is nehéz dolga van, amikor állást kell foglalnia, szerinte léteznek-e földönkívüliek, vagy sem, hiszen olyasmiről van szó, amire kézzelfogható bizonyíték egyelőre nem áll rendelkezésre. Tény azonban, hogy olyan sem, amely egyértelműen megcáfolná, hogy léteznek a földönkívüliek.

A végső bizonyíték megszerzéséig, amelyről nem tudhatjuk, kezünkben tarthatjuk-e valaha, vagy sem, csupán szemtanúk beszámolóira támaszkodhatunk, és néhány felvételre, amelyet a számtalan bizonyítottan hamis felvétel között mégis elgondolkodtatóbbnak, valósághűbbnek tartanak, vagy még a szakértőknek sem sikerült a csalást bizonyítani. A következő galériában néhány ilyen érdekes esetet mutatunk be fotókon az ötvenes évektől napjainkig: az első különösen érdekes, mivel az esetről több kép is készült, azt követően pedig láthatsz a CIA korábban titkos felvételeiből is néhányat.

Angyalok az égen

Akárcsak az UFO-jelenségek, az angyalnak vélt égi megjelenések is érdekes felvételek készítésére adnak alkalmat: kattints, és nézz meg néhány ilyen képet!

Ezt is szeretjük